Pregătește-te din timp pentru Paște cu flori și cadouri de la Ok Flora

Ai vrut să-i oferi persoanei dragi flori și nu ai avut timp? Există anumite companii, așa cum este Ok Flora, care se ocupă de livrare flori Bucuresti și în toată țara. Oamenii folosesc pe larg serviciile lor; conform statisticilor, în special bărbații care au mult de muncă și încă vor să-i facă pe cei dragi fericiți.

Acest serviciu este folosit și de companiile care doresc să decoreze camera în care urmează să aibă loc un eveniment important, să arate condoleanțe sincere sau să spună doar mulțumesc cu ajutorul florilor.

Ce servicii te așteaptă?

Florăriile de acest tip oferă flori tăiate proaspete și servicii floristice, cum ar fi buchete pentru diverse ocazii, aranjamente florale, amenajări de sedii și evenimente ale companiei, servicii de flori de nuntă și chiar flori funerare.

Mai mult, aranjamente de flori proaspete, buchete sau sticle de vin și, nu în ultimul rând, livrarea de flori deja menționată, adică livrarea lor la adresa aleasă de tine – în oraș sau oriunde în țară, este posibilă cu doar câteva clickuri.

Prospețimea florilor este garantată?

Companiile profesionale garantează calitatea și prospețimea de primă clasă a plantelor tăiate, deoarece se aprovizionează în fiecare zi cu flori proaspete. Deci, nu trebuie să îți faci griji că vor fi ofilite la livrare.

În timpul iernii, plantele sunt învelite mai mult în hârtie, cu toate acestea, chiar și cele bine învelite ar putea îngheța, așa că trebuie aduse rapid la client – acest lucru garantează prospețimea lor.

În cât timp va primi destinatarul florile?

Timpul de la comandă sau plată până la livrarea către client variază, începând cu două ore. Depinde de acordul, distanța și disponibilitatea locului desemnat. În București, florile ajung de obicei la client între două și cinci ore.

Desigur, este recomandat să comanzi buchetul în avans, astfel încât să existe o disponibilitate mai mare și îndeplinirea chiar și a celor mai individuale dorințe ale clientului. Majoritatea comenzilor sunt plasate cu două până la trei zile în avans. Și, în special atunci când vrei să oferi un astfel de cadou la anumite sărbători, de exemplu flori de Paste trebuie să comanzi din timp.

Dar finanțele?

Probabil te vei întreba cât de mult diferă financiar floarea livrată de floarea cumpărată în mod normal în magazin. Dacă crezi că există o diferență semnificativă între prețul lor, te înșeli. Buchetul pe care îl primești te va costa aceiași bani ca și când l-ai cumpăra într-un magazin. Numai transportul la destinație este plătit suplimentar.

Este necesar să plătești în avans?

Livrarea unui buchet sau coș cadou se plătește în avans, în majoritatea cazurilor. Poți plăti prin diferite metode, căci florăria online acoperă diferite posibilități de plată ale clienților.

Ce vei alege?

Principalul sortiment al acestor servicii sunt în mod logic flori – buchete tăiate, aranjamente de flori vii și uscate sau flori în ghivece. În plus, li se adaugă vin, vin spumant, cutii de bomboane, cutii de parfum și coșuri cu fructe.

La comanda în ultimul moment, numai mărfurile din oferta magazinului în care se procesează comanda pot fi adăugate florilor. Cu toate acestea, dacă este introdus la timp, clientul poate avea o dorință specială de a mulțumi destinatarului.