H2On iti ofera cele mai bune promotii la cafea LavAzza!

LavAzza este un brand prezent in peste 90 de tari, recunoscut pentru calitatea superioara a produselor pe care le ofera inca din anul 1895, cand a fost deschis primul sediu al companiei in orasul italian Torino. Daca vrei sa te bucuri de gustul autentic al uneia dintre cele mai bune cafele din lume, ai nevoie de H2On, un serviciu unic in Romania.

H2On si-a inceput activitatea ca o afacere de mici dimensiuni, menita sa livreze produse si servicii companiilor carora lipsa de timp nu le permitea sa se aprovizioneze cu apa si cafea. Gratie succesului de care s-a bucurat, H2On s-a dezvoltat rapid si acum colaboreaza atat cu persoane juridice, cat si cu persoane fizice.

Mai mult, H2On ofera apa in bidoane de 19 litri, recunoscuta la nivel international pentru calitatea si puritatea sa, dupa cum demonstreaza si certificatul acordat de International Taste Institute. De asemenea, H2On se bucura de sprijinul persoanelor celebre din spatiul romanesc si este sponsorul oficial al unor echipe sportive renumite precum Astra Giurgiu sau Dinamo Bucuresti.

LavAzza, si in linie cu ei H2On, ofera nenumarate oferte si promotii menite sa ii ajute pe cei care apreciaza acest brand de calitate sa se bucure de cele mai bune produse chiar de la ei de acasa sau de la birou. Iata doar cateva dintre acestea!

Pachete oferta

Ofertele puse la dispozitie de H2On iti permit sa savurezi cea mai buna cafea LavAzza, dar si apa de calitate premium H2On. Iata doar cateva exemple de oferte pe care nu ai vrea sa le ratezi!

1. In pachet sunt incluse 2 pungi de cafea LavAzza boabe si 2 bidoane cu apa H2On, dar si o reducere de 8%.

2. Pachetul contine 2 cutii de capsule LavAzza si 3 bidoane cu apa H2On, totul completat de o reducere de 7%.

3. Selecteaza 4 cutii cu capsule cafea LavAzza, 2 cutii cu ceai capsule LavAzza, iar H2On iti ofera in custodie 3 bidoane cu apa sub brand propriu. Acestui pachet i se aplica o reducere de 4% din pretul total.

Produsele aflate in custodie sunt proprietatea H2On. Tu te poti bucura de functionalitatile acestora, dar nu ti le poti insusi. Capsulele LavAzza se comercializeaza doar catre persoanele care au un espressor oferit in custodie de catre H2On. Iata cum trebuie sa procedezi daca doresti sa primesti un astfel de aparat in custodie!

Espressoare in custodie

Cand vrei sa te bucuri de o cafea LavAzza de cea mai buna calitate, ai nevoie de un espressor pe masura! La H2On, ai posibilitatea de a primi un astfel de aparat de cafea in custodie, fiind scutit de pretul de achizitie. Acesta va ramane proprietatea H2On, insa tu te poti bucura de toate functionalitatile sale fara a ti-l insusi.

Singura conditie este sa efectuezi lunar o anumita comanda. Descopera, in continuare, doar cateva metode prin care te poti bucura de un espressor LavAzza oferit in custodie de catre H2On!

1. Primesti un espressor LavAzza Milk in custodie daca achizitionezi 2 cutii de capsule cafea si 2 bidoane cu apa H2On.

2. In momentul in care comanzi 2 cutii de capsule LavAzza, vei primi in custodie 1 espressor LavAzza LF Compact Classy si 2 bidoane cu apa H2On.

3. Atunci cand comanzi lunar 3 cutii cu capsule cafea LavAzza, te bucuri de un espressor Lavazza LF 1150 Classy in custodie, dar si de 3 bidoane cu apa, care trebuie returnate catre H2On dupa ce au fost consumate.

Cat timp repeti comanda minima lunar, aparatul de cafea ramane in custodia ta. Pentru a descoperi mai multe oferte si promotii, nu ezita sa accesezi platforma online a companiei H2On!