Cum să-ți pui în valoare talia și ce să-ți cumperi cu un cod reducere about you

Deși nu este întotdeauna potrivit să marchezi talia atunci când nu te ajută silueta, această poate fi subliniată și accentuată. Cheia este să te cunoșți bine și să știi când să profiți că să obții un cod de reducere about you pentru cumpărăturile tale!

 

Primul ajutor: centură

 

Primul pas logic în demersul nostru este, desigur, centura. Poate fi într-o versiune clasică. Aspectul, culoarea și, bineînțeles, locul în care o prinzi îți pot evidenția dimensiunile.

Pentru a varia puțin, în funcție de modelul centurii tale, o poți lega, astfel încât să devină punctul culminant al ținutei tale.

Centură ton-pe-ton este ideală pentru cele care nu au talia marcată, dar care doresc totuși să-și structureze aspectul și să aducă o notă de feminitate. Tonul pe ton este util aici pentru a sublinia talia cu toată discreția.

În cele din urmă, pentru a schimba și a insera o adevărată notă de originalitate, gândește-te la eșarfă ca la o centură! Pe de altă parte, nu este recomandată dacă nu ai un abdomen plat sau un surplus de greutate pe fese sau șolduri, deoarece ar putea atrage privirile chiar acolo.

 

Al doilea ajutor: croiala hainei

Pentru început, croiala parte peste parte este cea care va sublinia această parte atât de feminină a siluetei tale.

Dacă nu ai mărimea potrivită, o îmbrăcăminte ușor strânsă pe corp va rezolva problema. Desigur, optează pentru o croială dreaptă dacă ai o silueta în X, 8 sau V.

Jachetele și paltoanele joacă în mod deosebit acest rol. Chiar și o haină ușor drapată va fi mai feminină decât o haină dreaptă. O jachetă militară este, de asemenea, o opțiune bună, deoarece este destul de strânsă pe corp, scurtă, iar rândurile sale de nasturi sau chiar buzunarele se opresc în talie.

Trench-ul este haina care va evidenția talia prin excelență. Cu cât strângi mai mult centură, cu atât talia ar trebui să fie mai marcată.

În ceea ce privește fustele, o fustă evazată, trapez, îți va sublinia automat talia, deoarece accentuează „clepsidră” desenată de o siluetă armonioasă. Cu cât este mai evazată, cu atât va marca mai mult talia și va fi recomandată pentru morfologiile V și H într-o măsură mai mică.

 

Un alt ajutor: lungimea

 

Pantalonii și fustele cu talie înaltă sunt perfecți pentru îmbunătățirea unei siluete de clepsidră. Trebuie să le eviți dacă ai șolduri mari sau fese pline, deoarece acestea le pot face să iasă mai mult în evidență.

Un alt ajutor destul de evident: bluza până în talie. Rezervat fetelor subțiri cu abdomen plat, este ideală deoarece se oprește chiar în talie și o subliniază, ca să nu mai vorbim că îți va pune în evidență picioarele, care vor părea lungi!

 

Un sacou scurt este esențial pentru garderoba ta. Va ajută la evidențierea taliei, indiferent dacă e marcată sau nu, structurând silueta și oprindu-se chiar deasupra buricului. Indiferent dacă este drept sau cambrat, doar lungimea acestuia va fi un mare plus.

Acum că ai o mulțime de opțiuni pentru a-ți evidenția talia, mai avem o singură sugestie: pune mâna pe mouse, intră pe site, consultă ținutele și pune în coș. De restul, ne ocupăm noi, ba îți oferim și un cod reducere about you!