Studiu de caz despre pachete funerare oferite de Agentia Funerara Paul

Cu siguranta ca Agentia Funerara Paul este alaturi de toti oamenii pentru care a gandit pachete funerare, atat de cei decedati, cat si de apartinatorii lor. Se stie cat de costisitoare este o inmormantare, in conditiile in care preturile tuturor produselor au crescut, iar salariile au inghetat. De cele mai multe ori decesul este precedat de boala, etapa foarte costisitoare care a secatuit resursele financiare ale apartinatorilor.

Un vizitator al site-ului Agentiei Funerare Paul va fi incantat de multimea modelelor de sicrie, dar si de diversitatea costurilor pachetelor funerare.

Multe dintre ele sunt gratuite datorita ajutorului de deces care se primeste in baza cuponului de pensie.

Pentru ca agentia are program non-stop, apartinatorii pot suna la orice ora si in zilele si in noptile de sarbatoare.

Familia indurerata stie acest lucru si va fi linistita, indiferent de locul in care survine decesul si de coordonatele de timp.

Firma prezentata mai sus are de oferit servicii funerare economice, gratuite in totalitate, dar si servicii funerare personalizate sau de lux.

Se spune ca oamenii sunt egali in fata mortii, dar inmormantarile se diferentiaza economic.

Agentia Funerara Paul este alaturi de toti apartinatorii, fara sa tina cont de situatia lor financiara.

Oamenilor care nu dispun de un loc de veci pentru mortul lor, le pune la dispozitie o groapa simpla intr-un cimitir pe o perioada de 7 ani, inclusa in pretul pachetului de servicii.

In general,  cand se discuta de pretul unui loc de veci in orasele mari, apartinatorii se ingrozesc pentru ca stiu cat de piperate sunt. Pachetul care include aceasta facilitate este insa gratuit pentru familia indoliata.

Apartinatorul pare un simplu invitat la inmormantarea celui apropiat. Pana si aranjamentele funerare sunt aduse de firma, cosul pentru biserica este aranjat tot de specialistii care stiu sa respecte traditiile, iar familia indurerata nu iese nici sa cumpere alimentele pe care sa le puna in pachetele ce vor fi impartite la cimitir.

In conditii normale, apartinatorul stie ca trebuie sa alerge la medicul de familie pentru certificatul de deces, la primarie pentru actele necesare inhumarii, apoi la Casa de Pensii pentru incasarea ajutorului de deces. Sunt multe drumuri de facut si durerea este inca mare in suflet.

La toate acestea s-a gandit Agentia Funerara Paul cand a pus la punct pachetele de servicii funerare complete decontate prin Casa de Pensii. Apartinatorul este protejat in totalitate si in acest mod are timp sa isi revina si sa uite de pierderea celui drag.

Toate produsele necesare unei inmormantari traditionale sunt puse la dispozitia celor care au nevoie ca ei sa nu mai plece de acasa in situatia in care se afla.

Specialistii care s-au ocupat de sute de inmormantari se ocupa de tot, tinand cont, cum este si firesc, de dorintele apartinatorilor.

Numai in situatia exceptionala in care familia solicita un model de sicriu mai scump sau tehnici de infrumusetare bugetul asigurat de ajutorul de deces se depaseste, dar apartinatorii pot monitoriza costurile de la inceputul colaborarii cu agentia.

Preturile produselor si serviciilor sunt afisate pe site, prin urmare, apartinatorul poate ajusta serviciile in functie de bugetul de care dispune.