Quickmobile magazinul cu gama completa de iPhone 13!

Apple este inovatorul telefoanelor smartphone, iar anul 2021 aduce un nou model iPhone, fiind oferit in 4 modele de baza disponibile in magazinul Quickmobile:

iPhone13;

iPhone13 mini;

iPhone13  Pro;

iPhone13  Pro Max.

Aelgerea nu poate depinde decat de clienti, deoarece fiecare model prezinta carcteristici diferite la nivel de spatiu de stocare precum si alte detalii tehnice rezervate doar modelelor din categoria PRO!

Noile iPhone 13 prezinta in fiecare model din serie cel mai performant cip pe care Apple la creat vreodata, noul A15 fiind capabil sa proceseze fotografiile, aplicatiile si filmuletele mult mai rapid.

Cipul A15 Bionic este alcatuit dintr-un nou procesor cu sase nuclee si patru nuclee de inalta eficienta presupunand ca este cu 50% mai rapid decat concurenta. Noul GPU este cu 30% mai rapid decat rivalii si un nou motor cu 16 nuclee inseamna ca si abilitatile de invatare automata au primit un impuls. Apple a reusit astfel sa deblocheze noi caracteristici iOS 15, cum ar fi textul live in camera si o noua functie de navigare 3D Maps.

In practica, veti obtine aceeasi experienta rapida si simpla a utilizatorului pe care am ajuns sa o asteptam de la dispozitivele Apple. Nu am spune ca diferenta de viteza atunci cand efectuati sarcini generale, cum ar fi deschiderea si inchiderea aplicatiilor si navigarea prin telefon este atat de vizibila, dar timpul de pornire este cu siguranta mai rapid .

Nu s-au schimbat multe pe ecranul frontal – iPhone 13 are inca un ecran Super Retina XDR OLED de 6,1 inci care a fost intarit de Apple’s Ceramic Shield. Dar Apple sustine ca este mai eficienta si a crescut luminozitatea maxima cu 28% pana la 800 de nituri revendicate pentru SDR si 1200 de nituri pentru continutul HDR. Rezolutia ecranului este de 2532 x 1170 pixeli cu o densitate de pixeli de 460 ppi (pixeli pe inch). La fel ca inainte, este un afisaj True Tone care accepta Wide Color.

Probabil ca cea mai mare schimbare se refera la camera iPhone 13. Acum foloseste ceea ce Apple sustine ca este „cel mai avansat sistem cu doua camere”. Noua camera Wide are cel mai mare senzor care a fost plasat vreodata intr-un astfel de sistem si se pretinde ca permite cu 47% mai multa lumina. Schimbarea senzorului OIS „stabilizare optica a imaginii” care a fost introdusa pe iPhone 12 Pro Max a fost, de asemenea, integrata in noua camera Wide a iPhone 13.

Ceea ce obtineti este o camera mai mult decat capabila sa fie folosita ca snapper zilnic. Culorile sunt apreciate frumos, iar imaginile capturate au o claritate si o definitie impresionante. Fotografiile nocturne arata mai bine decat cele realizate cu iPhone-ul din generatia anterioara, datorita unui nivel general mai mare de perspectiva, cu ancorari suplimentare de detalii cu lumina slaba.

Noile telefoane iPhone13 merita fiecare banut si pot fi comandate acum online folosind platforma site-ului Quickmobile, unde clientii pot beneficia si de asigurare extinsa la preturi foarte avantajoase.