Descopera serviciile de deratizare oferite de PestControl

Confruntarea cu problema musafirilor nepoftiti, precum soarecii, sobolanii, cartitele sau pasarile, care isi manifesta activitatea in spatiul interior sau exterior, fie ca vorbim despre cladiri publice, locuinte personale, depozite sau gradina, parc si curte, necesita luarea unei atitudini imediate. Tratamentul de deratizare este solutia pe care o cautati la problema cu care va confruntati, iar PestControl – divizia de deratizare Bucuresti este pregatita sa va ofere ajutor profesional.

Deratizarea face referire la exterminarea rozatoarelor si animalelor daunatoare si poate fi de doua tipuri: deratizare chimica, dar si deratizare non-chimica. Prin deratizare chimica se utilizeaza produse cu continut de substante toxice, insa nu trebuie sa va ingrijorati deoarece aceste solutii de deratizare sunt avizate conform reglementarilor legale si de cercetarea din domeniul DDD, iar folosite intr-un mod corespunzator, nu pot prezenta pericole pentru oameni sau pentru animalele dumneavoastra de companie sau domestice. In ceea ce priveste deratizarea non-chimica, produsele utilizate nu contin substante toxice, iar acestea pot consta in capcane de diverse forme (cu adeziv, mecanice) sau aparate cu ultrasunete.

Metodele folosite pentru operatiunea de deratizare de catre Pest Control Bucuresti demonstreaza eficacitate la nivel maxim datorita substantelor produse de firme precum Bayer Environmental Science, BASF, Kollant sau Pelgar, avizate de catre Ministerul Sanatatii pentru profilaxia sanitar-umana. De asemenea, metodele de deratizare pot consta in amplasarea de statii de intoxicare metalica, carton sau pvc, in care se fixeaza momeli cu raticid sau amplasarea de capcane in locuri strategice și plasarea momelilor cu atractanti alimentari. PestControl va propune si metodele ecologice de deratizare in variante precum: amplasarea de aparate cu ultrasunete, amplasare de capcane autodeclansatoare sau capcane cu adeziv.

 

Problemele produse de către prezenta acestor daunatori in locuinta noastra, in case, gradini si nu numai se pot transforma foarte usor in pericole reale daca interventia nu este executata la timp, intrucat unul dintre cele mai mari riscuri este colonizarea masiva a zonei in cauza de catre un singur rozator care isi poate stabili cuibul, inmultindu-se si desfasurandu-si activitatile. Desigur, PestControl nu se ocupa doar cu deratizarea rozatoarelor, ci exista mai multe tipuri de daunatori vizati pentru operatiunea de deratizare, pe langa soareci si sobolani, putem adauga cartitele si pasarile. Totodată, este important sa cunoasteti pericolele aduse de fiecare categorie in parte.

Soarecii pot transporta anumite boli care se demonstreaza a fi daunatoare pentru tine si pentru persoanele din jurul tau (rabie sau leptospiroza), de asemenea, pot transporta germeni si pot lasa in urma paraziti. Totodata, nu iti poti da seama daca alimentele sau sursa de apa au fost contaminate de soareci sau nu, intrucat daca observi existenta unor soareci in casa ta, trebuie sa iei masuri de deratizare aplicate de catre exterminatorii specialisti. Soarecii transporta microbi si virusi, iar tratamentele de deratizare preventive sunt recomandabile si indicate.

Sobolanii au un comportament mult mai agresiv fata de cel al soarecilor, intrucat reprezinta o problema pentru sanatatea ta si casa ta. Sobolanii pot intra prin intermediul tevilor si conductelor si pot distruge infrastructura, pot roade cabluri si fire, astfel pot produce incendii. Sobolanii reprezinta un risc deoarece transporta o multitudine de paraziti, de boli, precum ciuma bubonica. Operatiunea de deratizare a acestor rozatoare trebuie efectuata de specialisti, intrucat PestControl poate efectua o exterminare eficienta indiferent de gravitatea problemei.

Cartitele pot provoca pagube ale gradinii tale, intrucat pot deteriora acest spatiu, de la sol la ceea ce poti cultiva. De asemenea, cartitele pot construi movile, pot distruge gazonul, iar din momentul observarii acestei situatii trebuie luate masuri de deratizare. PestControl te poate ajuta, intr-un mod profesionist si sigur, in rezolvarea problemei.

Spre deosebire de rozatoare si cartite, pasarile reprezinta o problema in privinta mirosului neplacut sau al faptului ca acestea sunt transportatori de purici si atrag mustele. PestControl vine cu diverse solutii de deratizare mai putin daunatoare, intrucat prioritatea este cea de alungare a acestora.

Apeleaza la echipa PestControl – divizia de deratizare Bucuresti, printre primele firme autorizate de pe piata DDD, daca iti doresti sa scapi de problemele daunatorilor, prin metode profesionale, cu aparatura moderna, produse eficiente, impreuna cu o echipa calificata, care detine o vasta experienta in deratizare.