Cum poti inlocui rapid sticla pentru orice iPhone

Suntem cu totii constienti de cat de deranjanta si inestetica poate fi o crapatura aparuta in sticla telefonului. Aspectul telefonului poate afecta imaginea posesorului si de aceea este extrem de  important ca acesta sa fie in stare perfecta de functionare.

Indiferent de varianta de iPhone X pe care o detii, la Prestige GSM oferim servicii de raparatii a telefoanelor, furnizate de catre specialisti pregatiti in domeniu. Firma noastra a obtinut titulatura de Premium Service Provider, inca din anul 2017. Astfel ca noi garantam servicii si produse de inalta calitate; aspect consolidat de experienta vasta in domeniu, de numeroasele distinctii obtinute, dar mai ales de declaratiile fostilor clienti.

Tocmai din aceste considerente, Prestige GSM pune la dispozitia clientilor lor un serviciu rapid si eficient de inlocuire sticla iPhone X, XS, XS Max, disponibil in Bucuresti. Realizam astfel de servicii de inlocuire a sticlei telefonului tau, folosind doar echipament profesionist pentru a putea asigura succesul operationii si totodata a evita orice neplaceri care ar putea surveni pe parcurs. Pentru a schimba sticla telefonului apelam la procedee si operatiuni compatibile cu toti producatorii de pe piata, acest aspect fiind garantia unui serviciu sigur si benefic pentru functionalitatea telefonului tau.

Cat costa un astfel de serviciu?

In ceea ce priveste preturile serviciilor Prestige GSM, acestea variaza in functie de modelul telefonului si incep de la 349 si pot ajunge pana la maxim 599. Ne place sa consideram ca furnizam servicii de top la preturi competitive si acest lucru poate reprezenta inca un beneficiu pe lunga lista aferenta colaborarii cu noi. Mai mult decat atat, daca exista posibilitatea sa gasiti un pret mai avantajos pentru acelasi serviciu oriunde in alta parte, iti garantam propunerea unei contra-oferte mult mai buna. Astfel ca ne dorim sa le oferim clientilor nostri cele mai bune servicii la cele mai mici preturi de pe piata. Un alt avantaj care sa vina in sustinerea acestui aspect este faptul ca manopera aferenta schimbarii sticlei se realizeaza in mod gratuit. Mai mult decat atat, dorim sa oferim cel mai scurt timp de executie, in asa fel incat posesorii sa se poata bucura cat mai repede de telefonul lor, in forma lui cea mai buna, de la achizitie pana in prezent. Pentru a putea beneficia de acest aspect, este necesar sa se completeze formularul de programare in service pe care il gasiti online, pe site. In acest fel dorim sa asiguram o organizare cronologica a comenzilor noastre si sa putem estima o durata standard de executie, procedura benefica ambelor parti.

Oricat de mult ne-am stradui sa evitam situatii care sa dauneze telefonului nostru, acestea pot aparea in cele mai neastaptate momente si, de aceea, este important sa stii ca poti apela oricand la specialisti care sa poata readuce device-ul la capacitatea lui maxima.