Ce avantaje ofera un fiset metalic intr-un birou?

fiset metalic

Indiferent de domeniul de activitate, un fiset metalic reprezinta o investitie necesara in biroul oricarei firme. Cu ajutorul acestuia, poti pastra toate informatiile in siguranta si le poti clasifica intr-un mod eficient. Iata ce avantaje ai daca faci aceasta achizitie!

Mobilierul din metal este practic

Desi poti cumpara un dulap din lemn, modelele de inalta calitate sunt costisitoare. Majoritatea antreprenorilor folosesc dulapuri din PAL, deoarece acestea au un aspect placut si se pot achizitiona la preturi avantajoase. Totusi, gradul lor de rezistenta in timp este unul scazut.

Pe de alta parte, un fiset metalic este conceput in asa fel incat sa suporte socurile la care este supus si sa aiba o durabilitate crescuta. De asemenea, acesta poate fi folosit intr-un sediu in care exista un grad ridicat de umezeala. Suprafata exterioara este alcatuita din tabla de otel, iar acest lucru impiedica dezvoltarea bacteriilor.

Nivelul de securitate este imbunatatit

In general, sistemul de inchidere al mobilierului metalic este de tip sus-jos. Astfel, poate exista o incuietoare cu doua chei si un seif in interior. Unele modele dispun si de balamale interne antiefractie sau nervuri longitudinale amplasate pe laterale.

In cazul laboratoarelor industriale sau al atelierelor, depozitarea documentelor necesita un fiset metalic de la Viamond construit special pentru un astfel de mediu. Asigura-te ca acesta este termorezistent si vopsit ignifug, deoarece locatia este expusa in mod repetat la temperaturi crescute.

Suporta o greutate mare

Dulapurile din lemn au o compozitie fragila si adesea trebuie sa ramana suspendate pe pereti. Prin urmare, nici limita lor de greutate nu este foarte mare. In schimb, folosind dulapuri metalice, nu vor exista astfel de probleme. In functie de model, pot exista pana la 4 polite care sa suporte o greutate cuprinsa intre 35 si 60 de kilograme fiecare. Astfel, poti depozita unelte de lucru sau alte obiecte grele, fara sa-ti faci griji ca rafturile se vor rupe.

Ocupa putin spatiu

Un fiset metalic nu este voluminos si iti permite sa utilizezi eficient spatiul din biroul tau. Chiar daca alegi un model de dimensiuni reduse, acesta este suficient de incapator pentru informatiile legate de angajati si clienti sau rapoarte de lucru, plati si facturi.

Companiile mari au nevoie, insa, de un dulap spatios pentru arhivarea si depozitarea de bibliorafturi sau contracte. Acestea trebuie asezate in ordine, pentru a putea tine evidenta contabila mai usor.

Tine cont de spatiul din incapere! Mobilierul metalic poate fi reglat pe inaltime, dar este necesar ca acesta sa aiba aceleasi dimensiuni precum cele ale peretelui unde va fi amplasat. De asemenea, alege un model care sa vina direct asamblat. Montajul este dificil si trebuie efectuat doar de catre o persoana avizata in domeniu. In caz contrar, exista riscul de a deteriora materialul in timpul procesului.

De unde poti achizitiona un fiset metalic?

Multi proprietari de afaceri s-au adaptat la schimbarile create de tehnologie si au decis sa treaca in etapa de digitalizare. Cu toate acestea, copiile fizice ale informatiilor inca sunt necesare in orice companie.

Mobilierul din metal iti permite sa pastrezi toate datele importante in siguranta si sa ai acces la acestea intr-o ordine logica. Alege un furnizor cu experienta, asa cum este Viamond, unde poti gasi o gama variata ale acestor produse la preturi accesibile.