Care sunt avantajele unor anvelope all season?

Daca esti un sofer care acorda atentie marita detaliilor, inseamna ca stii deja ca trebuie sa iti pregatesti masina in mod corespunzator pentru iarma. In acest anotimp, se intercaleaza perioadele cu zapada, ger si inghet si este nevoie sa fii pregatit pentru orice. Una dintre masurile necesare este achizitionarea unor anvelope vara 205 55 R16 

Acestea reprezinta cea mai buna optiune atat din punct de vedere al performantei cat si al sigurantei. Cauciucurile potrivite pentru toate anotimpurile iti aduc nenumarate avantaje pentru ca pot fi folosite la randament maxim in orice perioada a anului anului, indiferent de conditiile meteo. Acestea sunt in asa fel concepute pentru a rezista foarte bine atat vara cat si iarna. 

Modelul de rulare asigura o buna aderenta atat pe asfaltul foarte incalzit cat si pe cel foarte inghetat. In plus, se comporta foarte bine si pe suprafete acoperite cu noroi sau mazga. Simbolul M+S arata faptul ca sunt certificate sa reziste in conditii extreme de temperatura. 

Este foarte comod sa ai doar un tip de cauciucuri pe tot parcursul anului. Mai mult decat atat, anvelopele all season reprezinta o solutie excelenta si din punct de vedere al costurilor. Daca optezi pentru cauciucuri de vara si iarna, trebuie sa suporti o cheltuiala suplimentara cand faci schimbul la service si trebuie sa le depozitezi intr-un loc special amenajat, pentru a le intretine in mod corespunzator. 

In plus, pretul unui set de anvelope all season este mult mai bun decat al  anvelopelor de iarna. Este si foarte comod si economic. Nu trebuie sa mai schimbi cauciucurile dupa finalizarea sezonului cald si nici nu mai trebuie sa te preocupi de depozitarea acestora. Faci economii importante de timp si bani ceea ce reprezinta un factor extrem de important.

Anvelopele all season fac fata cu succes temperaturilor severe, in special pentru faptul ca la noi in tara nu ne confruntam cu perioade lungi geroase dar nici caniculare. Daca ai locui undeva unde predomina temperaturile extreme, atunci sunt sanse mari sa scada considerabil elasticitatea cauciucurilor, si implicit, gradul de eficienta. Acest lucru le scade din performanta si le micsoreaza durata de viata.

Indiferent de decizia luata, trebuie sa ai in vedere ca siguranta ta conteaza cel mai mult. Modelul de rulare pe care il au anvelopele all season necesita un plus de prudenta atunci cand se conduce pe suprafete acoperite cu un strat gros de zapada sau cu gheata dura. 

Pentru mai multe detalii legate de beneficiile unor anvelope all season acceseaza site-ul online www.pneuhub.ro. Daca iei in calcul considerentele financiare si de timp, esti in masura sa alegi varianta ideala din punct de vedere al sigurantei.