Asigurari online în doar 4 minute, din confortul casei tale

Ce nu se mai poate face online în 2021? Răspunsul ideal ar fi nimic! Cu toate că lucrurile nu stau chiar în acest fel utopic, iată că dacă vrei să închei asigurari online, indiferent că e vorba despre un RCA sau un CASCO, o poți face cu ușurință. Mai mult decât atât, firmele de asigurări încurajează asigurații să recurgă la varianta cea mai optimă de a alege o asigurare auto pret scăzut din ofertele disponibile online pentru tipul de mașină pe care îl conduc, dar și pentru datele de identificare ale șoferului.

Așadar, dacă ești în căutarea încheierii unui CASCO sau pur și simplu vrei să verifici ofertele de asigurari online pentru mașina ta, poți oricând să apelezi cu încredere la Pint.ro, întrucât găsești pe site-ul lor un dispozitiv extrem de util care îți va genera automat toate ofertele disponibile de RCA sau CASCO pentru tipul mașinii pe care o conduci și în funcție de vârsta și statutul tău social ca șofer.

Dacă nu ești încă foarte convins de ce să alegi să închei asigurari online, fie ele CASCO ori RCA, te invităm să citești în continuare acest articol pentru că îți vom prezenta toate detaliile de care ai nevoie pentru a renunța la procesul dificil (și acum nesigur, dat fiind contextul pandemic) de a încheia un CASCO sau un RCA la reprezentanță.

De ce se feresc oamenii de achiziționarea unor asigurari online?

Chiar dacă ne aflăm în era digitală, încă mai sunt persoane sceptice cu privire la a face tranzacții online. Din motive de nesiguranță ori pur și simplu din liniștea pe care numerarul le-o aduce, multe persoane încă preferă să nu plătească cu cardul. De aceea, businessurile din mediul online s-au adaptat la această cerere încă prezentă și au în continuare opțiunea de plată ramburs.

În ceea ce privește piața de asigurari online, lucrurile par să se complice pentru mulți utilizatori. De ce? Cei mai mulți par să nu aibă încredere că banii lor ajung acolo unde trebuie ori că plata, de fapt, nu se face și preferă varianta de a merge direct la sediul cu pricina, de unde să cumpere fizic ce au nevoie.

Dacă te numeri printre aceia care încă sunt sceptici cu privire la achiziționarea unui CASCO ori RCA online, află că efectuarea unei tranzacții este simplă și nu creează absolut nicio problemă acelora care optează pentru această variantă. Iar în contextul pandemic, plata online este mult mai fiabilă!

CASCO sau RCA, pe Pint.ro comanzi și închei asigurari online din confortul casei tale!

De ce să nu îți eficientizezi timpul și să comanzi chiar și un CASCO online? În oferta de asigurari online generate în mod automat de calculatoarele CASCO și RCA de pe Pint.ro vei găsi cu siguranță o variantă potrivită pentru buzunarul tău, iar dacă te decizi să comanzi una sau chiar ambele asigurari online, plata se face simplu și rapid!

În cazul în care nu ai încheiat o poliță de asigurare auto obligatorie, o poți face foarte simplu comparând toate ofertele și stabilind varianta cea mai potrivită pentru tine. Diferit de CASCO, de la RCA nu poți face rabat, fiindcă riști următoarele sancțiuni:

  • Sancționarea cu o amendă cuprinsă între 1000 și 2000 de RON
  • Reținerea certificatului de înmatriculare
  • Reținerea plăcuțelor de înmatriculare

Cum poți obține și tu asigurari online pentru mașina ta?

Este simplu! Trebuie doar să accesezi site-ul Pint.ro și să cauți în lista de oferte disponibile tipul asigurării pe care o preferi, fie ea CASCO ori RCA sau chiar ambele tipuri de asigurari online. Odată ce ai găsit ce asigurare auto preferi, site-ul te va redirecționa pe platforma calculatorului CASCO sau al celui pentru RCA unde tu va trebui să completezi câteva câmpuri cu datele tale personale.

Întreg procesul nu îți va răpi mai mult de 4 minute, iar la final nu doar că vei reuși să închei un CASCO sau un RCA online, dar când va fi nevoie, poți face dovada online direct din contul creat pe Pint.ro! Informațiile pe care trebuie să le introduci fac referire la șofer, adică trebuie să completezi datele tale dacă tu ești proprietarul mașinii, dar și despre mașina pentru care închei polița de asigurare auto.

De ce să alegi asigurari online și să nu închei un CASCO sau un RCA fizic?

Îți recomandăm să alegi varianta online în detrimentul mersului fizic până la orice reprezentanță a firmelor de asigurări, fiindcă poți obține mult mai rapid orice informație dorești în urma completării câmpurilor cu datele personale. Aplicația celor de la Pint.ro este construită în așa manieră, încât să o parcurgi cu ușurință și într-un timp cât mai scurt dacă ai toate datele la îndemână.

Plata se face la fel de simplu și în urma efectuării acesteia vei primi dovada în variantă digitală pe e-mail sau direct în cont! Pentru cei mai sceptici, indiferent de tipul unei asigurari online, fie ea RCA sau CASCO, dacă dorești, o poți solicita și în format fizic și să ceri să îți fie livrată acasă.

Nu ești încă 100% convins că poți la fel de bine să închei asigurari online?

De ce să pierzi timpul pe drumuri în căutarea celui mai ieftin RCA sau celui mai cuprinzător CASCO la prețuri accesibile? Pe Pint.ro le poți încheia simplu și rapid pe amândouă. Și, mai mult decât atât, găsești o ofertă de asigurare facultativă CASCO la preț de RCA!

Primul pas în obținerea unei asigurari auto este cercetarea pieței. Dacă alegi să cumperi asigurari online, scutești multiplele drumuri la diversele firme de asigurări, fiindcă poți căuta online tot ce te interesează, fără să mai pierzi timpul. Și mai mult decât atât, poți să faci aceste documentări oricând dorești tu și, mai presus de orice, de oriunde dorești tu.

Nu este necesar să te duci într-un loc anume, pe baza unui program de lucru prestabilit. Dacă ți-ai amintit în miez de noapte că ți-a expirat CASCO-ul, poți să dai o căutare rapidă și să cauți ofertele cele mai avantajoase online.

Nu uita! Este important să te documentezi și să cântărești bine toate ofertele disponibile pentru a obține o asigurare auto preț avantajos și pentru a nu te păcăli atunci când închei un CASCO ori un RCA. Ca să fii sigur de alegerile tale, poți intra chiar acum pe Pint.ro și să alegi din ofertele prezentate ce asigurari online dorești și consideri că ți se potrivesc.