Viata fara carnet e ca mancarea fara sare | InstructorulTau.Ro

Nu e chiar asa vorba din batrani, dar ar putea fi. Pentru ca vremurile s-au schimbat enorm, la fel si locurile, si la fel si oamenii. Daca inainte un oras de provincie avea aerul si ritmul sau patriarhal, in care totul se intampla parca intr-o reluare tihnita, secolul XXI ne-a luat pe sus fara sa ne intrebe si ne-a asezat la volanul unei masinarii care goneste cu noi, vrem-nu-vrem. Si masinaria metaforica, pentru mine cel putin, s-a transformat intr-o masina pe bune, pe care era musai sa o conduc, ca sa fac tot ceea ce imi propusesem.

Asa ca am zis sa profit macar de unul din putinele avantaje ale vremurilor noastre, internetul, si am purces la o cautare usurica, inceputa cu cateva cuvinte magice – Scoala de soferi Brasov . In ele si-aua avut obarsia comparatiile, si lor le-a urmat o lista scurta, cu trei finaliste, ca fetele imparatului din basme. Dintre ele eu am ramas la scoala de soferi InstructorulTau.ro, care mi-a inspirat incredere din prima, si in ceea ce priveste oamenii, dar si metoda si masinile.

Am mers si pe intuitie, locul imi placuse din prima, logica nu a facut nota discordanta, asa ca mi-am asumat cu sarguinta rolul de eleva si am inceput cursurile. Inca de prima data cand m-am urcat pe locul din stanga am simtit ca acolo trebuia sa fiu, ceea ce zau daca ma asteptam. A fost totul firesc, incurajator, deloc stresant, fix cum nu ma credeam sa fie. Si culmea, a si continuat la fel. Eu, care ma consum din orice fleac, am mers la examen relaxata si am luat cu punctaj maxim si sala, si traseul.

Iar viata mea s-a schimbat radical de-atunci. Zici ca am capatat superputeri (si o lene fantastica de asemenea), merg oricand, oriunde, dar obligatoriu cu masina. Si imi place la nebunie!