Transcar oferă cele mai bune servicii de închirieri autocare și microbuze

 În rândul firmelor mari de transport din capitală, Transcar excelează și se clasează pe primul loc în lista preferințelor clienților, dovedind seriozitate, punctualitate și calitate. Deși multe dintre companii încearcă să atingă nivelul și anii de experiență din cadrul Transcar, compania reușește de fiecare dată să ocupe poziția fruntașă în clasament, fiind cea mai bună de pe piața transporturilor din România.

Printre cele mai apreciate servicii din cadrul companiei, sunt serviciile de închirieri microbuze și închirieri autocare, având o gamă diversificată de modele, care mai de care mai frumoase și mai atractive, capabile să te ducă oricând la destinație. Transcar se află în mod activ pe piața transportului din România de peste 18 ani, reușind să obțină foarte multă experiență prin serviciile oferite în decursul anilor.

Microbuzele din companie sunt realizate de către cei mai mari producători internaționali, printre care Mercedes, Isuzu, Temsa, Volvo și Iveco, având capacități diferite, 15+1, 19+1, 20+1, 29+1 locuri. Închirierea microbuzelor și autocarelor este destinată mai ales celor ce vor să plece în concediu, transportului copiilor sau evenimentelor speciale. Există de asemenea și alte situații în care închirierea unui astfel de mijloc de transport este esențială, având la dispoziție o gamă variată de servicii atractive, care să satisfacă toate cerințele și nevoile clienților.

Flota de vehicule Transcar deține inclusiv autocare cu 52 sau 55 de locuri, fiind destinate grupurilor mari de persoane. Astfel de autocare sunt închiriate mai ales de către clienții care au evenimente mari, cum ar fi nunți sau botezuri. Transcar este soluția ideală pentru orice eveniment , reușind să se implice direct în sprijinul tău, prin cele mai bune servicii de transport. Autocarele performante îți vor garanta întotdeauna că vei ajunge la timp la destinațiefără ca invitații să simtă vreun disconfort sau întârzieri pe drum.

Întotdeauna Transcar a venit în întâmpinarea clienților cu microbuze și autocare de foarte bună calitate, dotate cu tehnologii de ultimă generațiealături de cele mai renumite game auto de pe piață unde puterea și funcționalitatea au întâlnit până și cele mai exigente cerințe ale cliențilorÎnchirierea microbuzelor și închirierea autocarelor reprezintă un beneficiu major pentru cei care au nevoie de un mijloc de transport pentru mai multe persoane, Transcar fiind întotdeauna compania ideală la care să apelați.

Flota mare de microbuze și autocare îi întâmpină pe clienți la cele mai avantajoase prețuri de pe piață, spre a le satisface întotdeauna cerințele și nevoile.