Trandafiri deosebiti

Trandafirul este un simbol al luxului si prosperitatii, este regina florilor. Este cantat de poeti, iar artistii ii picteaza pe panze. Toata lumea vede in el ceva special. Dar exista simbolismul general acceptat. In limbajul floral, trandafirii regali albi inseamna puritatea gandurilor, inocenta, tineretea si dragostea sincera. Acestia sunt de obicei oferiti doamnelor tinere. De asemenea, sunt considerati un element bun in proiectarea ceremoniilor de nunta. Exista mai multe optiuni pentru compunerea aranjamentelor florale cu trandafiri albi.

Optiuni pentru compozitii de trandafiri albi

Pentru creatia unui aranjament clasic din trandafiri in stilul  Candy bar clasic, nu sunt folosite aproape niciun fel de decoratii suplimentare. Mugurii regali sunt unici aici. Numarul lor variaza in principal de la trei la 25. Dar este posibila o varianta de 51, 101 sau 1001 de flori. Buchetele uriase de trandafiri albi sunt prezentate la o zi de nastere, nunta, aniversare. Tulpinile pot fi legate cu banda sau asezate intr-un cos. Trandafirii albi intr-o cutie de lux arata foarte impresionant, atingator, bland.  O cutie cu flori este o optiune excelenta pentru o intalnire, aniversare sau ziua de nastere.

Trandafiri criogenati

Din floraria online OkFlora poti  cumpara trandafir criogenati care adauga rafinament compozitiei. In combinatie cu trandafiri galbeni, ei simbolizeaza bogatia si prosperitatea; cu roz – tinerete si bucuria de comunicare; cu rosu – pasiunea si tandretea, cu albastru – perseverenta si dreptate. Trandafirii albi sau galbeni criogenati amplasati intr-un recipient de sticla arata puritatea eterna, iar scopul unui astfel de cadou poate depinde de sensul romantic.

Decorarea mesei de nunta

Trandafirii criogenati au devenit, astazi destul de populari pentru decorarea caselor. De asemenea, pot fi amplasati pe mesele de nunta. Daca sala este mare, se vor face compozitii inalte in vaze lungi si inguste. Daca exista mese separate pentru oaspeti, ia in considerare optiunea de trandafiri mici criogenati, care vor fi de inaltimea unui pahar cu picior si nu vor obstructiona vederea. Pe fata de masa pot fi presarate petale de trandafiri galbene si albe.

Decoratiuni pentru hol

Florarii au grija uneori de proiectarea salii unde are loc sarbatoarea principala. Ca efect, decoreaza peretii si scaunele cu flori care pot fi trandafiri albi sau trandafiri galbeni. Florile sunt asezate la intrare, de-a lungul culoarului sau in jurul perimetrului holului. Trandafirii albi si galbeni sunt adesea folositi pentru a decora arcadele sau locurile pentru sedinte foto. Poti cumpara trandafiri albi si trandafiri galbeni din floraria online OkFlora. Pe site vei gasi buchete pentru orice ocazie si poti vedea si preturile trandafirilor albi si galbeni criogenati.  Practic, astfel de trandafiri sunt prezentati nu numai fetelor tinere, ci si persoanelor de orice varsta sau sex. Alb este culoarea puritatii si a unei relatii sincere. Daca adaugi un design din trandafiri galbeni, atunci va fi deja un buchet care poate fi prezentat unui coleg sau unei femei mai in varsta. In general, culoarea galbena a trandafirilor in floristica, este considerata un simbol al bogatiei si al soarelui. Compozitia criogenati difera de compozitia clasica. Trandafirii criogenati pot fi oferiti persoanelor dragi, sotiilor, mamelor.