Tot ce trebuie sa stiti despre o camera frigorifica de capacitate mare

Daca sunteti in cautarea unei solutii de stocare a alimentelor sau a altor produse care necesita temperaturi scazute, atunci camera frigorifica BOZ0139 de 12 metri cubi de la Virtus Group GmbH, disponibila in Romania prin intermediul Fresco Expert, ar putea fi exact ceea ce cautati. Parcurgand acest articol, veti afla caracteristicile si specificatiile tehnice ale acestui echipament de capacitate mare si veti primi informatii importante despre livrare, instalare, produse compatibile si accesorii recomandate.

Specificatiile tehnice

Aceasta camera frigorifica este proiectata pentru a oferi o capacitate de stocare generoasa, de 12 metri cubi. Aceasta o face potrivita pentru restaurante, hoteluri, supermarketuri si alte afaceri care necesita stocarea produselor alimentare la temperaturi scazute. Cu dimensiuni care se incadreaza perfect in spatii comerciale, acest utilaj de la Fresco este ideal pentru cei care doresc sa optimizeze spatiul de stocare.

In ceea ce priveste specificatiile tehnice, modelul este conceput pentru a functiona eficient la o temperatura ambientala de pana la 43 de grade Celsius. Acest lucru inseamna ca poate face fata cu usurinta oricaror conditii de lucru, asigurand pastrarea produselor la temperatura dorita, pentru o perioada indelungata. De asemenea, aceasta camera frigorifica este proiectata pentru a functiona eficient din punct de vedere energetic, ajutandu-va sa economisiti bani pe termen lung.

O alta caracteristica remarcabila a acestui utilaj este greutatea sa relativ redusa, ceea ce face instalarea mult mai usoara. Furnizorul mentionat anterior, care sprijina inca din anul 1992 inovatia in bucatariile profesionale din tara noastra, ofera servicii de instalare la cerere.

Livrare gratuita

Un alt avantaj important al achizitionarii acestui model de camera frigorifica este reprezentat de livrarea gratuita, care va ajuta sa economisiti nu numai bani, ci si timp. Dupa ce ati facut comanda, puteti fi siguri ca echipamentul va ajunge la destinatie intr-o perioada relativ scurta, fara costuri suplimentare.

Produse compatibile si accesorii recomandate

Pentru a va asigura ca echipamentul functioneaza la potentialul maxim, puteti alege intre doua tipuri de accesorii esentiale: 2 modele de agregate monobloc si 2 modele de agregate frigorifice split.

Agregate monobloc: Acestea sunt ideale pentru cei care doresc o solutie compacta si usor de instalat. Agregatele monobloc sunt unitati de racire complete, care nu necesita o asamblare complexa;

Agregate frigorifice split: Daca aveti nevoie de o solutie mai flexibila, agregatele frigorifice split pot fi o alegere buna. Acestea constau in unitati separate de compresor si evaporator, permitand amplasarea lor in locuri diferite, pentru a optimiza spatiul disponibil.

Camera frigorifica BOZ0139 este o solutie excelenta pentru stocarea produselor la temperaturi scazute. Cu o capacitate generoasa de 12 metri cubi, specificatii tehnice de top, livrare gratuita si optiuni variate de accesorii, acest echipament este ideal pentru afacerile HoReCa din Romania.

Daca aveti nevoie de mai multe informatii sau doriti sa achizitionati produsul, nu ezitati sa contactati Fresco Expert. Cu o experienta de peste 30 de ani in furnizarea de solutii pentru bucatariile profesionale din Romania, acestia va vor asigura ca aveti tot ce va trebuie pentru a va mentine produsele la temperatura potrivita.

Intrebari frecvente

Cat de mare este capacitatea camerei de refrigerare BOZ0139?

Capacitatea acesteia este de 12 metri cubi, ceea ce o face potrivita pentru stocarea unei varietati de produse;

Care sunt dimensiunile acestui model?

Dimensiunile camerei de refrigerare, de 2.7 x 2.7 x 2.01 metri, sunt concepute pentru a se potrivi in spatii comerciale standard;

Este livrarea gratuita?

Da, Fresco Expert ofera livrare gratuita pentru acest model, facand achizitia lui una si mai convenabila;

Ce temperatura ambientala suporta aceasta camera frigorifica?

Aceasta poate functiona eficient la temperaturi de pana la 43 de grade Celsius;

Cum pot obtine servicii de instalare pentru acest utilaj?

Fresco Expert ofera servicii de instalare la cerere pentru modelul descris mai sus. Contactati-i pentru mai multe detalii.