Stiai ca… un grinder de tutun poate fi “deghizat“ inclusiv intr-o minge de golf?

Atunci cand esti fumator, stii cat de mult conteaza ca tutunul tau sa fie mereu in cea mai buna stare, pentru ca tu sa te poti bucura de tigari cu adevarat bune de savurat. Nivelul de umiditate, precum si modul in care este tocat confera tutunului calitatile de care are nevoie pentru ca tu sa te bucuri asa cum trebuie de fiecare tigara. Daca umiditatea este pastrata la un nivel optim prin depozitarea tutunului doar in spatiile potrivite, pentru tocare ai nevoie de accesorii speciale.

Un grinder tutun de la Legalizeit este exact obiectul care iti poate sari in ajutor, atunci cand doresti sa maruntesti produsul pe care iti place sa il fumezi. Prin definitie, grinderul este un tocator. Atunci cand vine vorba de tutun, acesta poate fi din materiale variate si poate imbraca diferite forme. Una dintre cele mai interesante, amuzante si utile variante este grinderul “deghizat“ in minge de golf.

Ai nevoie de un grinder de tutun? Alege unul cu forma de minge de golf

Maruntirea plantei de tutun este un proces esential atunci cand vrei sa obtii cele mai bune tigari. Fireste, poti alege sa maruntesti tutunul si cu mana, insa cea mai buna modalitate este aceea de a utiliza un grinder de tutun. Acest tocator special poate sa fie produs din plastic sau din material metalic si ofera cateva beneficii extrem de importante utilizatorului.

In primul rand, grinderul iti permite sa maruntesti planta exact la dimensiunile dorite. Precizia este garantata cu ajutorul “dintilor“ eficienti pe care ii are un grinder din lemn, plastic sau aluminiu. Pe langa precizia maruntirii, un astfel de dispozitiv te scuteste si de pierderile inutile de tutun.

Acesta poate sa fie un bun destul de costisitor, astfel ca sigur iti doresti sa fructifici la maximum cantitatea pe care o detii. Un grinder de tutun minimizeaza foarte bine risipa si iti permite chiar sa folosesti resturile ramase. El reprezinta si un excelent spatiu de depozitare, astfel ca poti sa maruntesti mai mult tutun decat ai nevoie si sa utilizezi ulterior restul ramas.

grinder tutun

In ceea ce priveste forma pe care o poate imbraca un astfel de dispozitiv, ea variaza de la caz la caz. Exista grindere din materiale diferite, de dimensiuni variabile, cu diverse forme si design-uri. Poti alege variante de dimensiuni mari, pentru atunci cand stii ca iti rulezi tigari doar acasa, precum si optiuni mai mici, pentru atunci cand vrei sa iei grinderul dupa tine.

Un model deosebit si foarte apreciat este grinderul “deghizat“ in minge de golf. Suprafata exterioara a acestuia imita in detaliu aspectul unei mingi de golf simple. El este un accesoriu excelent pentru orice trusa de fumat, fiind si foarte eficient si compact. Este format din doua parti distincte, respectiv baza si capacul.

Capacul este magnetizat si se potriveste in mod ideal pe baza cu dinti ascutiti. Acestia sunt produsi in forma de romb, pentru a garanta precizie si rapiditate la macinare. Cele doua elemente sunt dotate cu inele de frecare, pentru o rotatie comoda si avantajoasa. Fireste, la fel ca orice minge de golf, grinderul este de culoare alba!

Pe LegalizeIt.ro gasesti acest model cu totul si cu totul special de grinder tutun, precum si alte variante, in functie de nevoile tale. Alege sa investesti in accesorii de calitate si bucura-te de experiente perfecte, atunci cand vine vorba de fumat!

Articol realizat de www.iagency.ro