Sfaturi atunci cand cumper o masina second-hand

De ce să cumpăr second-hand?

O mașină uzată (fie că este vorba de 1000 de mile sau 100.000 de mile) este mult mai ieftină decât aceeași mașină atunci când a fost cumpărată cu totul nouă din fabrica,ivu.ro ne permite să găsim aceste mașini la cel mai bun preț. Citiți mai departe pentru a afla cum să deveniți un maestru al procesului de cumpărare și vânzare a mașinii second-hand.

 

Găsirea mașinii potrivite

Mai întâi, găsiți un buget cu care sunteți dispus să lucrați. Dacă nu aveți bani și dacă mașina se califică, o bancă poate oferi un împrumut.

Consultați întotdeauna KBB (Kelly Blue Book) pentru valoarea curentă a părții private a mașinii pe care o achiziționați. Acest lucru vă va oferi o idee mai bună cu privire la cât de mult ar trebui să plătiți pentru mașină, precum și potențialul de negociere pentru a reduce prețul.

Dacă nu sunteți familiarizați cu mașinile, vă sugerăm să găsiți un magazin pentru a efectua o inspecție pre-cumpărare. În acest fel, cunoașteți starea mecanică și o puteți folosi ca putere de negociere. Lucrul de reținut cu toate sfaturile de cumpărare a mașinilor second hand, trebuie să negociați întotdeauna prețul.

Sfat pentru profesioniști

Majoritatea oamenilor se așteaptă să devină lowballed, așa că stabilesc prețul mult mai mare decât ceea ce ar dori cu adevărat să obțină.

Configurarea pentru găsirea ofertelor potrivite

Pe siteul ivu.ro, navigați la pagina web, selectati categoria Masini Second Hand. În setările de căutare selectati preferintele dvs si analizati fiecare oferta in parte.

După ce salvați setările de căutare și vă actualizați pagina, veți vedea toate vehiculele din zona dvs. care sunt de vânzare.

Contactarea vânzătorului

Amintiți-vă, aceste sfaturi de cumpărare de mașini second hand se aplică tuturor platformelor de cumpărare de mașini private, nu doar ivu.ro. Când vând o mașină, cel mai mare lucru pe care îl urăsc este atunci când oamenii întreabă „mașina este încă disponibilă?”.

 

Fii politicos, dar nu pierde timpul nimănui. Contactați cumpărătorul prin apel telefonic atunci când este posibil. Telefonul este cea mai rapidă și mai directă metodă.

Când cumpăr o mașină, mă uit la persoana care îmi vinde mașina la fel de mult, dacă nu chiar mai mult, decât mașina în sine. În principal, îmi arată ce fel de tratament și istoric de service a primit mașina. Dacă persoana era mai în vârstă, vorbea inteligent și părea bogată, am constatat că de cele mai multe ori mașina era într-o formă excelentă.

 

Cele mai importante întrebări de pus

 

– De cât timp ai mașina?

„Ce fel de întreținere ați făcut cu mașina”

– De ce vindeți mașina?

„Există scurgeri sau probleme mecanice majore?”

Puneți aceste întrebări la telefon și încercați să obțineți o înțelegere generală a formei mașinii înainte de a ieși să o vedeți, mai ales dacă se afla la o distanță mare.

Economisirea timpului este esențială, ați fi surprins cât de des spun oamenii „Mașina este impecabilă” în anunț. Întrebarea acestor întrebări vă permite să determinați dacă sunt oneste.

Stabiliți o întâlnire pentru a vedea mașina dacă simțiți că informațiile pe care le-ați adunat despre mașină se potrivesc cu ceea ce căutați.

Pregătirea pentru întâlnire și testare

 

Când mă întâlnesc cu un vânzător, aduc întotdeauna:

 

Instrument de scanare pentru monitoare / coduri

Lanterna puternica

Oglindă pivotantă și extensibilă pentru a verifica scurgerile

Permisul meu de conducător auto

Numerar (aduc numerar cu mine, dar îl las în mașină. Fac acest lucru numai dacă suma este sub 3000 euro. Daca cumpar o masina mai scumpa, merg la bancă cu vânzătorul si efectuez un transfer !