Publicitate locala cu ajutorul unui steag personalizat

Publicitate locala cu steaguri personalizate va asigura cu siguranta vizibilitatea mai buna a unui spatiu de vanzari sau unui produs, ceea ce inevitabil va aducesi mai multi cumparatori. Exista numeroase studii ale specialistilor ce au aratat ca sistemele de expunere au un impact deosebit asupra celor care il intampina in drumul lor si privesc, acestea avand diferite dimensiuni si forme prin care se asigura un spatiu de print, mai mult sau mai putin generos.

Publicitate cu un steag personalizat

Pornind de la aceasta cerinta a pietii in care firmele au nevoie de mai multa vizibilitate, a aparut si steagul personalizat produs de companiile de productie publicitara, iar eXpoPrint Media, este una dintre companiile cu o vechime de peste 15 ani in piata de sisteme de expunere si afisare din Romania. Daca alegi sa vezitezi site-ul expoprint.ro vei descoperi ca acestia fabrica diferite modele de steaguri personalizate, de la marimi S pana la marimi XXL, sub forma de picatura, lacrima, dreptunghiulare sau panze pentru catarge, acele steaguri de mari dimensiuni.

De obicei un steag personalizat este fabricat din polimer durabil sau aluminiu, ambele tratate cu substante anticorozive, iar printul este realizat pe panza din poliester 100% cu o greutate de 110g/mp prin sublimare, cu protectie UV si care le face ca steagul sa fie mai rezistent in timp la factorii de degradare ai naturii, inevitabili in cele din urma.

Datorita faptului ca tot mai multe companii doresc sa se faca cunoscute si sa isi castige un loc pe piata aleg sa achizitioneze un steag personalizat cu logo, culori specifice si un scurt mesaj publicitar ca mijloc de reclama. De altfel, este bine cunoscut faptul ca un potential client ramane cu acel mesaj intiparit in minte prin vizualizarea repetata a imaginilor, iar in plus un steag personalizat ofera si un sentiment de incredere, tocmai datorita faptului ca acea companie nu se ascunde si incearca sa fie mai vizibila pentru cat mai multi oameni.

Calitatea imaginilor printate pe panza unui steag personalizat este la standarde ridicate, cei de la eXpoPrint Media folosind cea mai noua tehnologie si imprimante pentru printarea suprafetelor sistemelor de expunere. Imprimarea se face cu cerneluri ecosolvent, pe baza de apa, iar in cazul steagurilor personalizate, rezistenta este marita si ii este oferita o protectie suplimentara la ninsoare, ploi, vant si la ultra violete, rezistand cu brio in majoritatea conditiilor atmosferice.

De multe ori steagurile si printurile pe material din panza de steag sunt folosite atat pentru steaguri, cat si pentru decorarea de magazinelor, la cortine, draperii, s.a. Printre alte avantaje ale materialului din care este confectionata panza pentru steaguri personalizate trebuie mentionat faptul ca acestea nu se sifoneaza, nu se desira si au culori foarte vii.

Totusi, trebuie sa ai in vedere ca exista multi factori care pot influenta impactul puternic pe care il poate oferi un steag personalizat de la alegerea culorii pana la marimea steagului personalizat prin care iti promovezi locatia sau produsul. Asadar, este recomandat sa te sfatuiesti cu cel care urmeaza sa realizeze materialul final, sa ii spui ce ai dori sa reprezinte, iar mai apui sa il lasi sa iti prezinte multe variante, dintre care vei putea alege si confirma varianta finala inainte de print.

Asadar, daca doresti o modalitate simpla de publicitate, dar in acelasi timp care imbina elemente diferite si complexe ce ccontribuie la impactul puternic, alege si tu sa iti fac un steag personalizat la eXpoPrint Media.