Muzica de petrecere face un eveniment festiv distractiv

Muzica de petrecere creează starea de spirit pentru activitățile din timpul ocaziilor festive ale vieții. Mâncarea, decorațiunile, jocurile și lista de invitați se vor ofili ca o garnitură la soare dacă muzica de petrecere nu este aleasă corect sau lipsește cu desăvârșire.

Acesta este motivul pentru care uneori se angajează DJ de aici , în loc să se lase muzica la voia întâmplării. Există un talent implicat în alegerea mixului potrivit de melodii și în adăugarea continuității vorbite. Adesea, formula este ceva de genul: muzică rapidă urmată de muzică lentă și apoi de melodia rapidă și așa mai departe. Vai de adunarea care pune melodii rapide în mod repetat până la epuizarea invitaților. În schimb, gazda care a ales o muzică liniștită care să fie difuzată continuu va constata probabil că sforăitul va îneca în cele din urmă muzica.

Selectarea unei muzici de petrecere care să fie acceptabilă pentru o listă de invitați diversă reprezintă, de asemenea, o provocare. Dacă petrecerea devine prea zgomotoasă, oamenii pot intra în dispute aprinse din cauza selecției muzicale. Poate fi mai bine să vă îndepărtați de melodiile preferate ale tuturor. Acest lucru poate afecta în mare măsură controlul mulțimii. Uneori este mai bine să alegeți ceva asemănător cu muzica de lift. Melodiile familiare folosite în aranjamente neobișnuite pot avea un efect de fundal bun. La urma urmei, muzica de petrecere ar trebui să încurajeze oaspeții să se bucure nu numai de muzică, ci și de celelalte activități ale petrecerii.

Muzica de petrecere ar trebui să fie selectată în același mod în care este ales meniul. Mâncarea de petrecere trebuie să fie simplă și să fie pe placul tuturor invitaților, la fel și muzica de petrecere. O selecție de muzică de petrecere nu trebuie să fie un concert rock pentru un oaspete și un dance hall country western pentru altul. Aceasta trebuie să sune familiar pentru toată lumea și să nu împiedice conversația. Dacă oamenii pot dansa și pe muzica de petrecere, atunci nici asta nu strică lucrurile.