Folosesti mopuri cu aburi? Afla si tu despre beneficiile acestor aparate!

Probabil ca, pana in prezent, ai auzit sau ai vazut reclame in care erau prezentate avantajele aparatelor cu aburi. Fata de echipamentele traditionale de facut curatenie, acestea ofera o multitudine de beneficii, pe care urmeaza sa le prezentam in randurile de mai jos. Asadar, daca nu ai folosit inca mopuri cu aburi, iata doar o parte dintre avantajele acestora:

  1. Sunt foarte versatile

Desi numele de “mop” ne trimite direct cu gandul la pardoseli, acest aparat de la polti.ro este ideal atat pentru podele, cat si pentru alte suprafete, precum cele verticale din baie sau bucatarie. Cu ajutorul mopurilor cu aburi, vei putea sa cureti si sa dezinfectezi cu usurinta suprafetele, sa le lustruiesti si sa le scapi de orice forma de murdarie si grasime, in acelasi timp. Mai mult, deoarece folosesc doar aburul la temperaturi ridicate, cele mai multe modele cu aburi se preteaza pentru folosirea atat pe podele din lemn, cat si pe alte tipuri de texturi si pardoseli.

  1. Nu implica folosirea substantelor chimice

Intrucat folosirea unor astfel de dispozitive necesita doar apa ca agent de curatare si dezinfectare, de acum vei putea sa economisesti banii pe care obisnuiai sa-i cheltuiesti pe produsele de curatenie. Cu cat vei continua sa folosesti tot mai putine substante chimice poluante, cu atat mai mult vei participa, totodata, si la protejarea mediului inconjurator.

Mai mult, unele chimicale pot lasa in urme pete, ceea ce face ca zona curatata sa arate la final inca murdara sau nu foarte bine lustruita. Aburul lasa in urma doar o stralucire subtila si, pe deasupra, nu dauneaza in niciun fel sanatatii.

mopuri cu aburi

Asadar, scapa astazi de produsele de curatenie, care contin componente chimice ce cauzeaza probleme de sanatate, precum iritarea ochilor si a pielii, sau pot provica reactii alergice ori dureri de cap. Prin folosirea unor mopuri cu aburi, poti lasa in urma toate aceste probleme, pentru a te bucura de curatenie 100% ecologica!

  1. Nu doar curata, ci si dezinfecteaza!

Folosirea aburului ca agent de curatenie este una dintre cele mai eficiente tehnici de curatare de pe piata. Temperaturile ridicate cu care lucreaza aceste mopuri cu aburi te vor ajuta sa obtii rezultate mult mai bune, din mai multe puncte de vedere, comparativ cu metodele clasice de curatenie.

Prin urmare, aburul la temperaturi ridicate elimina 99,99% dintre bacterii si acarieni, elimina mucegaiul si previn reaparitia lui, curata multe tipuri de pete, inclusiv cele de grasime intarita, lasand in urma un aer igienizat si placut de respirat.

Nu mai sta pe ganduri, profita de avantajele oferite de tehnologia cu aburi si alege sa iti faci mai usoara rutina de curatenie. Nu ti-a fost niciodata mai simplu sa obtii o curatenie impecabila, care sa protejeze sanatatea ta si a familiei tale.

Beneficiaza si tu de magia vaporilor si comanda acest dispozitiv de pe polti.ro! Intra pe site, descopera gama completa de mopuri cu aburi si alege modelul care ti se potriveste cel mai bine! Retine ca tehnologia avansata a acestor dispozitive de curatenie iti permite sa indeplinesti un numar impresionant de sarcini casnice. De la cele mai pretentioase suprafete, pana la cele usor de curatat, vei fi incantat sa vezi cat de bine se descurca aceste aparate, indiferent de situatie!