Masinile de tocat carne profesionale, echipamente care adus plusvaloare in orice restaurant

masini de tocat carne profesionale

Una dintre cele mai importante legi economice este cea care spune ca existenta competitiei naste progres. Ea este valabila inclusiv atunci cand vine vorba despre restaurante, care concureaza intre ele pentru atragerea clientilor.

In cadrul acestei competitii, fiecare amanunt conteaza. Zona in care este amplasat restaurantul, modul in care este decorat, priceperea bucatarului si folosirea celor mai bune echipamente reprezinta, fiecare in parte, un element esential, capabil sa faca diferenta.

Printre dotarile care nu pot sa lipseasca din bucataria unui restaurant se afla si masinile de tocat carne profesionale de ultima generatie, realizate de producatori de top pe plan international, folosind cea mai avansata tehnologie. Iata in ce fel aduc aceste produse disponibile si in oferta Fresco Expert plusvaloare in orice unitate de alimentatie publica!

Productivitatea oferita de masini de tocat carne profesionale

Inainte de orice altceva, echipamentele de acest tip se remarca printr-o productivitate deosebita, care permite restaurantului sa faca fata cu succes oricarui flux de clienti.

Spre exemplu, exista modele care au capacitatea de a produce 600 de kilograme de carne tocata intr-o singura ora. Asta inseamna ca, in numai 12 ore, adica intr-o jumatate de zi de functionare neintrerupta, productia depaseste fara probleme 7 tone!

Bineinteles, nu toate unitatile de alimentatie publica au astfel de necesitati. Exista si restaurante cu un flux mai mic de clienti, pentru care se pot gasi, de asemenea, modele potrivite de masini de tocat carne profesionale. Este vorba despre cele a caror productivitate porneste de la 20 sau 30 de kilograme pe ora.

Alte beneficii vizibile in bucatarie

Diferenta nu consta numai in cantitate, ci si in calitatea mult superioara a carnii tocate cu ajutorul unui echipament profesional. Ele sunt realizate de firme recunoscute la nivel international pentru calitatea oferita, astfel incat lucreaza in permanenta exact in ritmul in care au fost setate, fara riscul de a comite vreo greseala sau de a obosi, cum s-ar putea intampla cu un angajat uman.

Faptul ca in procesul de productie al unei masini de tocat carne profesionale sunt folosite doar materiale de calitate superioara are si alte efecte pozitive. Spre exemplu, devine posibila o curatare usoara si rapida a echipamentului, fara ca acesta sa aiba de suferit in vreun fel.

In plus, grupul de prelucrare si structura realizate din otel inox reprezinta cea mai buna garantie a rezistentei in timp. Randamentul asigurat in primele saptamani de utilizare nu va scadea in timp, ci se va mentine constant, de-a lungul multor ani.

Cine ofera garantia calitatii?

Atunci cand doresc sa achizitioneze masini de tocat carne profesionale sau orice alte echipamente pentru domeniul HoReCa, antreprenorii de succes din Romania aleg cu deplina incredere firma Fresco Expert, unanim apreciata ca urmare a unei experiente de trei decenii.

Compania se remarca nu numai prin cea mai inalta calitate a produselor comercializate, care provin exclusiv de la producatori de top pe plan international, ci si prin serviciile complete pe care le asigura. Este vorba despre consultanta in alegerea produselor, despre livrare, montaj, training si servicii de intretinere post-livrare.

Astfel, de la Fresco Expert nu cumparati doar un echipament, ci toate informatiile necesare pentru a-l face sa functioneze in cele mai bune conditii, timp indelungat.