Manichiura – Ingrijire hardware si clasica

Experienta si cunostintele in domeniul manichiurii si ingrijirii mainilor le permite specialistilor de la Antica Studio sa evalueze profesional starea initiala a unghiilor, a cuticulelor si pielii mainilor si sa recomande acele proceduri si metode care indeplinesc optim obiectivele mentinerii sanatatii si frumusetii mainilor si unghiilor. O manichiura completa solicitata la un salon manichiura te va ajuta sa privesti cu alti ochi modelarea unghiilor si ti se vor deschide noi oportunitati de experimentare. Salonul Antica Studio ofera atat ingrijire clasica cat si hardware pentru unghii. Pentru manichiura si pedichiura se folosesc dispozitive de ultima generatie, care sunt reprezentate de echipamente de inalta calitate.

Salonul care ofera diverse tipuri de ingrijire a unghiilor

Manichiura europeana elimina taierea cuticulelor in timpul procesarii pielii din jurul unghiilor. In schimb, pielea este inmuiata cu produse cosmetice si pur si simplu impinsa departe de placa unghiilor. Aceasta tehnica nu implica utilizarea de scule metalice si, in acest caz, poate fi considerata ca fiind blanda si sigura, precum si potrivita, mai ales pentru clientii sau clientele cu piele subtire si sensibila.

Manichiura hardware

Manichiura hardware este un tip de manichiura europeana in care cuticulele sunt eliberate de celulele moarte, folosind un dispozitiv cu varfuri de slefuire interschimbabile, care se rotesc rapid in suportul dispozitivului. In acest caz, cuticula ramane intacta.

Manichiura clasica

Manichiura clasica realizata la Salon Antica Studio asigura inmuierea cuticulei si a pielii din jurul placii unghiilor. Operatiunea se executa cu instrumente speciale, dupa ce unghiile au fost inmuiate in apa calda. Unul dintre punctele cele mai importante atunci cand se lucreaza cu aceasta tehnica este calitatea sculelor de prelucrare. Se acorda o mare importanta standardelor de dezinfectare, sterilizare si depozitare a instrumentelor.

Proceduri pentru ingrijirea mainilor

Pe langa manichiura in sine, la un salon manichiura care se respecta si tine la imaginea sa, se ofera si diverse proceduri pentru a mentine frumusetea mainilor, cum ar fi peeling, terapie cu parafina, masti si masaj. Dupa efectuarea procedurilor obligatorii de ingrijire a mainilor, poti alege produsul si tipul de acoperire dorite.

Salon Antica Studio – un salon manichiura de inalta clasa

Adevarata acuratete a unei femei poate fi judecata dupa mainile ei. De aceea, femeile trebuie sa recurga regulat la mici trucuri pentru a ramane mereu frumoase si bine ingrijite. Inca din cele mai vechi timpuri, femeile din intreaga lume, carora le pasa de aspectul lor, au acordat o atentie deosebita ingrijirii mainilor. La un salon manichiura, cosmeticienele ofera ingrijire manichiurii si pedichiurii, mentinandu-le aspectul moale si neted. De asemenea, iti poti monitoriza unghiile mergand la salon Antica Studio,  unde exista profesionisti in domeniul manichiurii si ingrijirii unghiilor, dandu-le o forma frumoasa, ingrijita, o stralucire radianta sanatoasa sau folosind tehnologia acoperirii decorative.

In lumea de azi, manichiura profesionala, la un salon manichiura, a devenit o a doua natura nu numai a femeii moderne, ci si a barbatilor care se respecta ingrijindu-si mainile. Manichiura perfect executata la salon Antica Studio, ofera o atingere minunata imaginii, care vorbeste despre atractivitatea si succesul tau. La prima vedere, ingrijirea mainilor este o procedura simpla care poate fi efectuata chiar si acasa independent, insa, nimic nu poate inlocui o manichiura profesionala, asa cum iti este oferita la un salon. Doar un specialist va putea oferi ingrijire superioara unghiilor tale.  Manichiura executata cu adevarat de inalta calitate, are un efect va dura mult mai mult timp.