Lampadare: Adauga eleganta si lumina in orice camera din casa ta

Perfecte pentru orice incapere, lampadarele adauga valoare si impresie la orice schema de design interior. Versatile si practice, aceste corpuri de iluminat pot fi folosite pentru a completa schema de iluminat in orice spatiu, oferind cantitatea perfecta de lumina. Fie ca esti in cautarea unui efect dramatic sau a ceva mai subtil, lampadarele sunt o modalitate excelenta de a obtine aspectul dorit.

Pe Shopeo ai la dispozitie un magazin online in care sa gasesti cele mai bune lampadare si corpuri de iluminat de calitate. In acest marketplace poti identifica tot ce ai nevoie pentru casa ta indiferent de camera si de modul in care vrei sa utilizezi produsele. Poti gasi inclusiv reduceri la corpuri de iluminat astfel incat sa obtii cele mai importante avantaje de la aceste produse.

Cum poti folosi lampadarele in propria locuinta?

Lampadarele pot fi gasite in orice incapere a unei case, putand oferi o sursa de lumina luxoasa, fiind in acelasi timp si practice. Modelele concepute de lampadare pentru lectura ofera un nivel suplimentar de confort, in timp ce unele lampadare sunt special concepute pentru a oferi lumina concentrata. Poti pune lampadare moderne unde doresti pentru ca vei gasi cu siguranta modelul potrivit.

Atunci cand iti decorezi camera, trebuie sa incepi cu elementele importante ale schemei generale – tema. Aceasta poate fi orice, de la contry, la clasica sau vintage. Odata ce te-ai hotarat asupra temei, poti incepe sa te gandesti la culorile pe care doresti sa le folosesti in camera. Peretii, tavanul si podelele pot fi vopsite intr-o culoare care sa reflecte tema. Mobilierul poate fi, de asemenea, decorat in functie de tema. De exemplu, daca ai o camera amenajata in stilul unei corabii de pirati, poti pune in camera cufere de comori si alte piese de mobilier cu tematica de pirati. Pe langa folosirea mobilierului si a tapetului pentru a crea o tema, poti folosi si lampadare pentru a crea un efect atmosferic.

Exista trei tipuri principale de iluminat de care trebuie sa tii cont atunci cand decorezi o camera – iluminat ambiental, iluminat de lucru si iluminat de accent. Atunci cand alegi de exemplu lampadare living, va trebui sa tii cont si de functionalitatea spatiului in care le montezi, nu doar de aspect pentru ca aceasta camera sa arate mereu bine si sa fie confortabila tototdata.

Iluminatul ambiant este un iluminat general care inconjoara intreaga camera. Acest tip de iluminat poate fi folosit pentru a crea o atmosfera confortabila sau primitoare.

Iluminatul de lucru poate fi folosit pentru activitati specifice punctuale – cum ar fi cititul, studiul sau lucrul. Ar trebui sa fie suficient de luminos pentru a vedea, dar nu atat de luminos incat sa iti oboseasca ochii.

Iluminatul de accent este folosit pentru a atrage atentia asupra unor elemente specifice dintr-o camera – cum ar fi o sculptura mare, o oglinda sau o rochie frumoasa. Ar trebui sa fie suficient de luminos pentru a fi vazut, dar nu atat de luminos incat sa indeparteze ceilalti oaspeti.