Invata SEO urmand aceste sfaturi utile

Deci vrei sa inveti singur SEO? Nu mai cauta, ia loc, relaxeaza-te si pregateste-te sa inveti. Prezenta ta aici imi spune cateva lucruri, dar in principal, ca ai realizat ca in lumea conectata de astazi, invatarea SEO este cruciala pentru cresterea organizatiei si a site-ului tau. Nu te teme, nu este atat de intimidant pe cat crezi. Inainte de a incepe, va trebui sa stiti 2 lucruri: Ce inseamna SEO si de ce este important?

Ce este SEO?

Optimizarea pentru motoarele de cautare este practica de imbunatatire si promovare a unui site web pentru a creste numarul de vizitatori pe care site-ul ii primeste de la motoarele de cautare. Practic, este vorba despre clasarea mai sus in rezultatele motorului de cautare pentru cuvintele cheie legate de site-ul tau. La urma urmei, cati oameni dau click pe un link din a 4-a pagina a unei cautari Google? Multe aspecte care determina SEO variaza de la cuvintele de pe pagina ta si modul in care alte site-uri leaga catre tine pe web, pana la simpla structurare a site-ului tau intr-un mod pe care motoarele de cautare il inteleg. Afla si alte lucruri utile de pe https://mogu.ro/ce-este-seo/.

De ce este important SEO?

Multi oameni folosesc principalele motoare de cautare – Google, Bing si Yahoo – pentru a descoperi. Vizitele de trafic organic sunt de obicei de la utilizatori care nu au auzit de organizatia dvs. pana acum. Aceste motoare de cautare permit site-ului dvs. sa ajunga la noi audiente. Daca site-ul dvs. este destinatia, atunci motoarele de cautare sunt drumurile care vor duce oamenii acolo. Cu alte cuvinte, ofera trafic nou, directionat. De exemplu – daca pe site-ul tau vinzi pantofi, google iti va trimite oameni care doresc in mod special sa cumpere pantofi. Deci, daca va puteti duce site-ul pe prima pagina a Google, obtineti oportunitati incredibile. Vrei ca site-ul tau sa fie autorizat si relevant? Da? Atunci de aceea SEO este atat de important.

Gasiti un mentor

Gasirea unui mentor poate dura ceva timp, dar va fi unul dintre cei mai importanti pasi. Tine minte, va exista intotdeauna cineva mai inteligent decat tine undeva in lume. Deci, de ce sa nu inveti de la acea persoana? Cum gasesti acea persoana? Networking – intreaba, vorbeste cu prietenii tai, cauta pe LinkedIn, mergi la evenimente de retea SEO etc. Fii creativ in privinta asta, dar asigura-te ca gasesti un mentor. O doza buna de inspiratie nu strica niciodata: „Un mentor este cineva care vede mai mult talent si abilitate in tine decat vezi in tine si ajuta sa le scoata din tine.” Daca vrei sa inveti mai multe despre seo, atunci nu uita sa accesezi si https://andreicenusa.ro.

Alaturati-va unui grup SEO

Acesta este unul dintre cele mai bune sfaturi dupa care sa traiesti – „Daca vrei sa fii gradinar, stai in jurul oamenilor care sunt gradinari. Daca vrei sa fii sofer de masini de curse, stai in jurul soferilor de masini de curse. Daca vrei sa fii cineva in viitor, fii in preajma oamenilor pe care vrei sa devii.” Alaturarea unui grup SEO din zona dvs. va va ajuta sa deveniti un profesionist SEO. De ce nu incerci asta: intalniri SEO