Invata programare de la 0 intr-un mod care sa te ajute sa te dezvolti atat profesional, cat si personal

Dorinta de a invata programare de la 0 poate iti pare, acum, o provocare mult prea mare pentru tine, insa totul tine de modul in care te setezi sa abordezi aceasta idee. Din acest motiv, succesul profesional ajunge, de multe ori, sa fie conditionat de aspecte din sfera personala.

Petru Trimbitas, fondatorul mentoratului WellCode, a avut aceasta constientizare in timpul colaborarii sale cu cele doua mari companii Facebook si Google, din Statele Unite ale Americii. Reintors in tara, a pus bazele unui program care iti permite sa dai viata visului tau, acela de a invata programare de la 0.

WellCode – Pareri

Acesta este mai mult decat un curs IT clasic, este un program complex in cadrul caruia vei avea posibilitatea de a te dezvolta atat din punct de vedere profesional, cat si personal.

invata programare de la 0
invata programare de la 0

Dezvoltarea ta profesionala se va realiza sub atenta coordonare a mentorilor, care se bazeaza pe o comunicare bidirectionala. Astfel, dincolo de accesul la informatiile de baza care iti permit a invata programare de la 0, vei beneficia de sustinere si ghidaj pentru a-ti dezvolta abilitatea de a formula intrebari si de a comunica eficient cu membrii unei echipe.

Platforma gandita de tanarul clujean functioneaza ca o carte interactiva care iti permite sa scrii cod oricand, de oriunde, independent de evolutia celorlalti utilizatori. Cu toate ca vei lucra independent, nu vei fi niciodata singur! Mentorii iti vor fi mereu alaturi si te vor incuraja sa pui intrebarile care sa te conduca pe drumul corect pentru a identifica solutia problemei cu care te confrunti.

A invata programare de la 0 nu se rezuma doar la aceasta etapa, iar dupa ce vei reusi sa parcurgi problemele de pe platforma, mentorii te vor ajuta sa:

  • iti scrii propria aplicatie;

  • iti realizezi portofoliul de proiecte personale;

  • iti rafinezi abilitatile soft skills si tehnice.

Concomitent cu dezvoltarea profesionala, vei beneficia de sustinere din partea unor coachi cu experienta vasta in domeniul dezvoltarii personale. Coachii te vor ajuta sa iti constientizezi gandurile si emotiile negative, care iti limiteaza evolutia si te impiedica sa iti atingi potentialul profesional.

In cadrul modulului de dezvoltare personala, vei avea oportunitatea de a depasi probleme precum:

teama de esec;

nevoia de validare;

demotivare;

capacitate de concentrare slaba;

dezorganizare;

anxietate;

teama de autoritate (teama de a pune intrebari sau de a contrazice mentorul si de a-ti sustine opinia);

lipsa abilitatilor sociale (interrelationare);

lipsa abilitatii de comunicare;

dieta dezechilibrata;

sedentarism;

stima de sine scazuta;

probleme de auto-control etc.

In plus, coachii te vor ajuta sa iti stabilesti un stil de viata echilibrat, o igiena a somnului corecta, astfel incat sa reusesti sa iti cresti puterea de concentrare si gandirea analitica.

Capacitatea de a invata programare de la 0 poate fi influentata de toate aceste elemente de natura personala, nu doar de nivelul prealabil de cunostinte. In consecinta, daca te simti atras de domeniul IT, ofera-ti sansa de a incepe o noua cariera intr-unul dintre cele mai bine platite domenii disponibile pe piata muncii. Programeaza chiar acum o sedinta de consultanta cu mentorii si convinge-te!