Florarie online cu ambalajele potrivite daruite cu diverse ocazii

Sa daruiesti o floare sau un buchet de flori e un gest romantic, apreciat de orice femeie, care acum este la un click distanta cu ajutorul serviciilor oferite de o florarie online din Bucuresti. Florile pot exprima o multime de mesaje mai bine decat ai reusi tu sa o faci prin cuvinte, ele pot spune cel mai frumos si mai original „Te iubesc!”, dar si cel mai sincer „Multumesc!” sau „Imi pare rau”. Poti darui flori pur si simplu, fara ambalaje speciale, nu e nicio problema in acest lucru. Insa risti sa le rupi pe drum, sa le deteriorezi, cel care le primeste trebuie sa caute glastre pentru a se putea bucura de culorile lor si de miros mai mult timp.

Dar daca vrei sa iesi in evidenta si sa surprizi, sa ai un decor de vis intr-o anumita locatie, vei avea nevoie de ambalaje speciale pentru flori. Aici sunt foarte multe variante pe care le poti incerca. Florariile online care livreaza rapid flori in marile orase, cum e si Floraria de Vis, iti pot oferi mai multe tipuri de ambalaje usor de personalizat si de aranjat exact cum iti doresti.

florarie online

De exemplu poti avea flori puse in cutii speciale, din carton, cu diverse decoratiuni, accesorii personalizate. Cutiile arata foarte bine, florile au un aspect elegant. Florile puse in cutii raman proaspete ceva mai mult timp pentru ca se fixeaza in buretei speciali cu solutii pentru a hidrata planta. Ingrijirea florilor in cutii e mai simpla, nu e nevoie sa le faci nimci, doar sa nu le lovesti, cutiile nu ocupa mult loc si sunt practice, feresc florile de orice fel de socuri si de accidente nedorite care le pot rupe.

In loc de cutii poti sa ai cosuri de flori, iarasi o alegere inspirata. Cosurile pentru flori sunt confectionate din materiale lemnoase care sunt prelucrate, sunt impletite, arata foarte bine, au si ele buretei de hidratare pentru flori. In cosuri incap ceva mai putine flori, depinde cat de mari sunt, dar aspectul e ceva mai traditional decat in cazul cutiilor. Cosurile se pot pune undeva in decor, se pot purta pe mana, se pot agata undeva pe perete. Flexibilitatea oferita de cosuri este mai mare decat in cazul cutiilor.

Ai la dispozitie si aranjamentele clasice, cu hartie creponata sau celofan special, si ele te pot ajuta sa ai flori care arata impecabil, sunt ceva mai impunatoare, pot fi foarte mari. Ideea lor este sa „inveleasca” buchetul de flori si sa ii ofere protectie, dar si un aspect estetic unic. In locul hartiei sau al celofanului poti pune si materiale handmade, se poate folosi si materialul textil mai gros, cu diverse culori.