Etuo te va ajuta sa te exprimi cu o husa personalizata

Crearea husei personalizate, exact asa cum ti-ai dorit, nu a fost nicicand mai simpla si mai usoara. Poti face acest lucru indiferent daca esti un cllient inca de la lansarea magazinului, fie ca esti la prima experienta de cumparaturi marca Etuo.

Cum sa-ti creezi husa personalizata pentru telefon prin intermediul etuo.ro? Primul lucru obligatoriu pe care trebuie sa-l faci este bineinteles sa accesezi pagina etuo.ro. Odata ce ai facut acest lucru esti deja cu un pas mai aproape de husa perfecta pentru tine.

Apoi, cauta categoria de huse personalizate. Categoria o vei surprinde cu usurinta, fiind una din categoriile de top ale magazinului. Etuo detine pana in prezent peste 1000 de modele de huse standard si peste un milion de clienti, majoritatea parte a conceptului extraordinar si inedit de personalizare huse. Asadar, daca nu ti-ai gasit husa preferata in portofoliul deja stabilit, poti opta oricand pentru huse personalizate etuo.

Odata ajuns la categoria cu pricina, vei incepe sa pui bazele principale ale celei mai deosebite huse de telefon pe care ai avut-o vreodata. Foloseste-te de filtrele din partea de sus a paginii pentru a selecta exact marca dispozitivului pe care o detii, modelul acestuia si tipul de husa pe care l-ai dori.

La capitolul forma, Etuo iti pune la dispozitie nu doar clasicele huse din silicon, asa cum ofera alte magazine de profil, ci ai si posibilitatea de a opta pentru o husa mult mai sigura, care iti va proteja telefonul in intreagul ansamblu, precum e cazul huselor de tip flip cunoscute si sub denumirea de huse tip carte. Aceste huse sunt ideale daca doresti sa oferi o protectie suplimentara nu doar carcasei ci si ecranului. Totodata o astfel de husa este ideala nu doar din punct de vedere al sigurantei, ci si pentru a-ti proteja telefonul de zgarieturi fine, amprente sau transfer de lichide.

Daca faci parte din seria persoanelor pline de personalitate care-si doresc sa fie unice pana la cele mai mici detalii, Etuo este brand-ul care ti se potriveste manusa in materie de accesorii GSM. Daca nu ai auzit pana acum de etuo.ro, te invitam sa faci cunostinta cu unul dintre cele mai mari brand-uri actuale din domeniul accesoriilor diverse pentru dispozitivele mobile.

Acum poti selecta alegerea preferata si sa treci efectiv la personalizare. Husa ta poate fi personalizata divers, atat cu text, cu diferite imagini prestabilite oferite de catre cei de la Etuo, cat si cu o serie de imagini pe care le detii doar tu in galeria personala.

La Etuo gasim nu doar o serie variata de huse standard si huse personalizate dupa preferinte, ci si fel si fel de accesorii GSM care pot face parte din seria accesoriilor indispensabile pentru o experienta inedita in operarea dispozitivelor de ultima generatie.

Odata ce ai facut acest pas vizualizezi standard tiparul final al telefonului, pe care il poti comanda la tine acasa, stiind din timp costurile asociate. Alege sa fii unic cu Etuo!