Descopera cum sa obtii fisa medicala pentru permis auto in cel mai scurt timp posibil

Intotdeauna exista probleme care trebuie rezolvate, iar accentul pica pe rapiditate. Mai ales atunci cand vine vorba de probleme de ordin birocratic, oricine isi doreste sa gaseasca solutii rapide si eficiente. Din momentul in care trebuie sa obtii fisa medicala pentru permis auto pana sa intri in posesia carnetului de soferi, poti irosi ore sau chiar zile la rand.

Timpul este una dintre cele mai pretioase resurse de care dispui, asa ca este normal sa nu vrei sa irosesti ore intregi in holurile clinicilor medicale sau la coada. Asadar, trebuie sa te indrepti spre o clinica medicala profesionista, care te va ajuta sa economisesti timp si bani.

In cazul in care trebuie sa obtii fisa medicala permis auto, cea mai buna solutie este sa te indrepti spre clinica Standard Med, unde gasesti cel mai bun raport calitate-pret, dar si punctualitate si eficienta maxima.

Aceasta clinica este acreditata pentru a efectua toate examenele cuprinse in fisa medicala pentru permis auto, inclusiv pentru a elibera avizul psihologic. Astfel, daca urmezi cursurile unei scoli de soferi, daca ti-a expirat permisul sau daca acesta a fost suspendat sau anulat pentru anumite abateri, stii unde sa vii!

Modul in care este organizata aceasta clinica garanteaza si rapiditatea serviciilor oferite. Cei 6 medici din fiecare specialitate cuprinsa in certificatul medical sunt prezenti in clinica in cadrul aceluiasi interval orar. Astfel, printr-un sistem de rotatie, un pacient efectueaza, in aceeasi zi, toate examenele necesare eliberarii fisei pentru permis.

Iata care sunt examenele obligatorii pentru eliberarea fisei pentru permis auto:

 • medicina interna;

 • ortopedie;

 • neurologie;

 • psihiatrie;

 • oftalmologie;

 • ORL.

Pentru a beneficia de eficienta si rapiditatea acestor servicii, nu trebuie decat sa accesezi platforma clinicii www.fisamedicala.info si sa efectuezi o programare. La pretul de 125 de lei, vei obtine fisa medicala permis auto in mai putin de o ora si jumatate din momentul in care ai intrat in clinica. In caz contrar, clinica se angajeaza sa iti restituie jumatate din pretul platit.

Pe deasupra, daca alegi sa efectuezi analizele pentru fisa pentru permis aici, beneficiezi de o reducere de 20 de Lei la orice alta consultatie realizata in cadrul clinicii Standard Med.

Odata eliberata, fisa medicala permis auto este valabila timp de 6 luni, acesta fiind termenul de valabilitate al examenelor medicale, conform legislatiei in vigoare.

Singurele cazuri in care fisa nu va fi eliberata sunt cele in care pacientul prezinta tulburari grave precum epilepsie, abuz si dependenta de alcool, retard mintal, tulburari psihice majore, alte afectiuni neurologice sau neuropsihice grave ori boli care afecteaza auzul, vederea sau locomotia.

Dupa ce ti-ai facut o programare folosind numarul de telefon sau e-mailul puse la dispozitie pe fisamedicala.info, nu trebuie decat sa te prezinti la clinica in intervalul orar ales. La receptie, vei gasi toate formularele tip prevazute de lege, cu evaluarile medicale necesare. Nu trebuie decat sa ai asupra ta urmatoarele documente:

 • Buletin / Carte de identitate;

 • Fisa de scolarizare – in cazul celor care urmeaza scoala de soferi;

 • Adeverinta de la medicul de familie in care sa se mentioneze ca solicitantul este apt pentru a conduce (sau parafa din partea medicului de familie pe fisa pentru permis la punctul B) in cazul in care pacientul figureaza cu boli cronice in evidenta medicului de familie;

 • Scrisoare medicala de la medicul diabetolog in care sa fie trecute diagnosticul, tratamentul si recomandarea daca solicitantul este apt pentru a conduce (in cazul bolnavilor de diabet);

 • Ochelari de vedere (daca este cazul).