Cum îți poți proteja telefonul mobil când ești tânăr și neliniștit?

Adolescenții vor să își protejeze telefoanele mobile la fel de mult ca și adulții. Aceștia ar putea avea stiluri diferite, dar nevoile sunt aceleași. Vrei o carcasă elegantă, dar vrei și să-ți protejezi telefonul de daune? Ai dori, de asemenea, să nu fie foarte scumpă, pentru a ți-o putea permite? Ai ajuns la locul potrivit. În continuare vei găsi cele mai bune huse de telefon ieftine, extrem de protectoare și, de asemenea, cu aspect deosebit pentru telefonul tău mobil.

Astăzi, pentru adolescenți și tineri, telefoanele mobile pot face din ce în ce mai mult, dar paradoxal sunt cu atât mai fragile. Pentru a evita ca dispozitivele sa fie crăpate și colțurile deteriorate, trebuie bine protejate: o folie de sticlă și o carcasă pentru telefon pot fi uneori suficiente, căci pot face față micilor accidente. Din gama largă de tipuri de huse, vei afla cum să alegi una cu care vei fi extrem de mulțumit.

Tipuri de huse

  • Huse spate

Husele din spate sunt carcase clasice care protejează părțile laterale și spatele telefonului. Vei găsi diferite modele – unele copiază forma telefonului și previn murdăria și zgârieturile, altele au margini înalte, astfel încât oferă parțial protecție pentru ecran, creând un spațiu ușor între acesta și suprafața pe care este așezat. Există un număr inepuizabil de motive, de culori și materiale oferite, fiecare cu propriile sale proprietăți specifice.

  • Carcasă flip

Carcasa rabatabilă de tip carte acoperă marginile și partea din spate a telefonului, dar protejează și afișajul de deteriorări – numai în poziția închisă, de aceea este recomandabil să cumperi o folie de sticlă și pentru acest tip de carcasă. Modelele tip flip case mai avansate și mai scumpe pot avea o funcție de proiectare a notificărilor pe capacul frontal, astfel încât să poți vedea cine te sună sau notificări ale mesajelor primite.

  • Huse universale

Carcasele universale pot fi utilizate pentru orice tip de telefon care corespunde dimensiunilor sale – nu trebuie să te ocupi de decupajele pentru butoane și conectori. Cu toate acestea, este de obicei necesar să scoți întregul telefon din carcasă dacă vrei să îl manipulezi. Vei găsi, de asemenea, huse telefoane Samsung impermeabile care îți permit să controlezi afișajul prin această carcasă și să ai un șnur în jurul gâtului.

  • Carcase sportive

Carcasele sport au o curea specială pentru fixarea în jurul brațului , unde telefonul nu interferează cu mișcarea. Dar poți alege, de asemenea, huse pe care le poți atașa în jurul taliei . Acestea sunt, de obicei, carcase universale, în care trebuie doar să acorzi atenție dimensiunilor sale interne pentru ca telefonul tău să se încadreze în el.

Funcții speciale ale huselor de protecție

Majoritatea flip-urilor servesc drept suport după îndoire , pe care le poți folosi atunci când vizionezi videoclipuri sau gătești conform unei rețete online.

Tendința de astăzi, în special în rândul tinerilor, este de a folosi huse cu baterie de încărcare , care după introducerea telefonului și apăsarea butonului de pe capac vor începe să îți încarce dispozitivul și astfel să servească drept bancă de alimentare. Multe tipuri, în special flip case, oferă spațiu suplimentar de depozitare – un buzunar pentru carduri de cumpărături , bilete de călătorie sau liste de cumpărături.