Care produs Moroccanoil este cel mai potrivit pentru părul tău?

Uleiul de argan pur, un ulei rar și prețios este recoltat și extras din nuca arborelui de argan. Secretul femeilor de pe malurile Mării Mediterane a fost, timp de secole, uleiul de argan pe care l-au folosit în ritualul lor de frumusețe pentru pielea și părul vibrant, strălucitor, cu aspect sănătos.

Produsele Moroccanoil au fost inspirate de puterea transformatoare a uleiului de argan. Acest secret vechi de frumusețe, bogat în vitamine, minerale și antioxidanți, are multe utilizări, ajutând la hidratarea și catifelarea părului, feței, corpului și unghiilor.

Având un conținut ridicat de antioxidanti, acizi grași esentiali si vitamina E, uleiul de argan:

 • ajuta în mod natural la revitalizarea pielii și la reducerea aspectului ridurilor;
 • crește elasticitatea părului;
 • redă constant strălucirea părului tern și lipsit de viață;
 • este un puternic antioxidant, protector UV și neutralizator de radicali liberi.

 Gama largă de produse

Moroccanoil a început cu simpla dorinta de a împărtăși puterile transformatoare ale formulelor  de întinerire cu ulei de argan și a adoptat aceasta traditie ca filozofie pentru brand.

Toate produsele Moroccanoil pentru păr, corp și piele sunt infuzate cu ulei de argan – semnătura marcii.

Moroccanoil oferă numai ulei de argan de cea mai înaltă calitate, provenit din arbori de argan cultivați în Maroc. Uleiul de argan folosit în toate produsele pentru par și produsele pentru piele este fabricat printr-un proces de presare la rece.

 

Uleiul de argan pur este 100% pur, fără aditivi, coloranti sau conservanti. Nu contine parfum și este perfect pentru a fi folosit pe piele sau par pentru o experienta luxoasa si revigoranta.

Moroccanoil continuă să fie lider în produse pentru păr și corp cu infuzie de ulei. Este pasiunea noastră să oferim frumusețe infuzată cu ulei de argan, în fiecare zi, cu produse care le eclipsează cu adevărat pe restul

 

Tipuri de produse pentru păr

Gama de produse Moroccanoil pentru păr se adresează diferitelor tipuri de par: degradat și uscat, lipsit de volum, fin, gras, ondulat si cret, rebel, vopsit.

 • Șampoane și balsamuri hranitoare, fără sulfati, care combina formulele de curatare și descurcare de inalta performanta cu ulei de argan bogat în antioxidanti.
 • Tratamente Moroccanoil care oferă atat beneficii de conditionare, cât și de coafare pentru a lasă părul moale, neted și plin de strălucire.
 • Măști care restaurează parul uscat sau deteriorat cu ajutorul formulelor bogate și cremoase cu ulei de argan și alte ingrediente de înaltă performanță.

 

 • Sampon uscat disponibil în tonuri deschise și întunecate pentru a se potrivi cu diferite culori de par, absoarbe uleiul, acumularea și mirosul pentru a lasă parul curat si improspatat instantaneu.
 • Produse profesionale pentru scalp care calmează pielea și reglează producția de ulei cu uleiuri esentiale si de argan, deoarece un par sănătos începe de la nivelul scalpului.
 • Fixative pentru par care lupta impotriva incretirii si umiditatii, se îndepărtează cu usurinta și sporesc strălucirea.
 • Produse de styling și finisare care confera rezistenta, plenitudine, volum, strălucire și protectie termica.