Avantajele gătitului cu GPL și aragaz

GPL este ușor de controlat cu pornire și oprire instantanee. Acesta este și motivul pentru care majoritatea bucătăriilor profesionale încă mai folosesc butelii la domiciliu botosani și gătesc mai degrabă cu flacără decât cu sobe electronice. Cu o simplă rotire a cadranului, flacăra devine mai mare sau mai mică, astfel încât schimbarea căldurii să fie imediată și precisă. Nu mai așteptăm să se încălzească tigaia sau să se răcească, iar temperaturile sunt mai apropiate de căldura recomandată în cărțile de rețete.

Distribuția căldurii egală

GPL gătește mai repede decât orice alt combustibil datorită puterii sale calorice ridicate. În plus, blaturile electrice și tigaile folosite pe ele trebuie să fie perfect plane sau căldura nu va fi distribuită uniform. Flăcările de pe o sobă cu gaz sunt centrale, astfel încât să încălzească tigaile uniform, fără pete reci.

Economic

GPL este un combustibil economic. Butelii la domiciliu cu arzătoare GPL necesită o întreținere mai mică în comparație cu alte forme de gătit. Costurile de funcționare a sobelor electrice sunt semnificativ mai mari în comparație.

Sigur și mai puțin deșeuri

GPL-ul este convenabil și sigur de utilizat. De asemenea, asigură o căldură mai puțin irosită. Pe măsură ce opriți plita cu gaz, flacăra se stinge și sursa de căldură dispare, nu cu o sobă electrică care continuă să emită căldură după ce este oprită. Sobe GPL emit, de asemenea, mai puțină căldură generală decât orice alt dispozitiv de gătit, menținând astfel temperatura bucătăriei neafectată.

Prietenos cu mediul

Blaturile cu gaz sunt mult mai ecologice decât cele electrice, mai ales atunci când gătești cu GPL, ceea ce ajută la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră cu până la 70%. Acest lucru se întâmplă deoarece GPL creează cea mai mică emisie de gaze cu efect de seră dintre toți combustibilii fosili disponibili. Conține o cantitate mai mică de sulf, azot și alte particule care sunt dăunătoare mediului.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.