Alege calitatea cutiilor ipack!

Cutiile de carton sunt o resursa prietenoasa cu mediul nostru inconjurator, iar alegere acestui material pentru transportul marfurilor reduce costul multor operatiuni. Producatorii de vinuri prefera sa foloseasca cutii transport sticle , deoarece cartonul ondualt este usor, costul este minim, iar rezistenta sa este bine cunoscuta in randul multor crame si magazine.

Cutiile de carton sunt foarte practice, deoarece se pot depozita cu usurinta fara a necesita prea mult spatiu si sunt versatile.

Ca si material cartonul nu este deloc voluminos, iar acest detaliu poate ajuta la scaderea costului de transport.

Principalele tipuri de cartoane utilizate la confectionarea ambalajelor sunt:

-Cartonul plat – se deosebeste de hartie prin faptul ca este un strat mai gros si mai rigid;

-Cartonul duplex – este format din 2 straturi diferite de material fibros unite in stare umeda prin presare;

-Cartonul triplex – este format din 3 straturi diferite de material fibros unite in stare umeda prin presare;

-Cartonul ondulat – este format din 4 staturi netede si din 3 straturi ondulate, unite intre ele printr-un adeziv;

-Cartonul micro-ondulat – este usor, are o rezistenta buna la plesnire si este un bun inlocuitor al cartonului duplex si triplex.

Cutiile din carton sunt cele mai utilizate ambalaje din carton si sunt disponibile intr-un numar foarte mare de forme si dimensiuni, cu multe utilizari de la cutii de cereale pentru micul dejun la cutii pentru pantofi, cutii pentru sucuri de fructe si pana la cutii pentru cele mai sofisticate aparate electronice ca telefoanele mobile sau pentru electrocasnice de mari dimensiuni ca frigidere, masini de spalat, aragazuri.

Cartonul este usor de reciclat. In timp ce multe scheme de reciclare resping unele tipuri de plastic, cartonul este acceptat oriunde. Prin urmare, persoanele fizice cat si firmele vor putea elimina mult mai usor deseurile din carton. Daca alegeti sa utilizati carton in loc de plastic, veti arata clientilor dumneavoastra ca va pasa de reciclare si de protectia mediului inconjurator.

Cumparatorii vor aprecia acest lucru. Cartonul este mai usor de personalizat si de folosit pentru promovarea brandului. In comparatie cu plasticul, cartonul permite o gama larga de efecte de imprimare. Puteti comanda usor si ieftin cutii personalizate pentru transport si puncte de vanzare. In acest fel veti putea sa va faceti eficient reclama si sa va promovati in randul clientilor si a potentialilor clienti.

Caracteristicile structurale ale cutiilor din carton ondulat fac ca acestea sa reprezinta o solutie ideala de ambalare. Inainte de a va prezenta avantajele si dezavantajele sale, ar trebui sa va familiarizati cu designul lor. Marginea cartonului ondulat este prevazuta cu niste coloane de aer. Acestea actioneaza ca o perna si asigura protectie impotriva socurilor si a vibratiilor.

Gama de cutii transport sticle de la ipack este foarte utila atat pentru producatori, cat si pentru distribuitori, deoarece acest material este convenabil, avantajos si rezistent la orice conditie de transport. Este usor sa transporti sticle folosind cutii transport de carton dar si alte alimente. De exemplu, pizzeriile sunt consumatori de cutii carton, deoarece serviciul de livrare presupune livrarea mancarii intr-o astfel de cutie de carton ondulat!